Saigonkanel

Har du, som så många andra, upptäckt fördelarna med ketogena dieter såsom LCHF och Atkins? Att kunna äta sig mätt på goda saker och likväl tappa i vikt är för många ett drömscenario som blir sant tack vare den ketos som kroppen försätts i när den inte får i sig kolhydrater. Vissa har besvärligt för att hamna i ketos hur mycket de än anstränger sig, vanligen för att deras insulinkänslighet är låg – då är det dags att testa Gert Strand AB:s Saigonkanel!

Vad är Saigonkanel?


Kvalitetskanel från Vietnam genom Gert Strand AB

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanelen, som är den sort vi hittar i de flesta matvarubutiker. Saigonkanel är dock mycket rikare på såväl smak som goda egenskaper än vad lågpriskanelen är – och svårare att få tag på. bantning hjärtklappning
. Nu blir det dock plötsligt lättare att få tag på kvalitetssäkrad vietnamesisk kanel, med tanke på att Gert Strand AB inkluderar denna fantastiska krydda i sitt utbud.

Saigonkanel växer i centrala Vietnam, ganska långt från Saigon fastän sitt väletablerade smeknamn, och besitter otroliga egenskaper ur oerhört många olika perspektiv. Ett av perspektiven är att vietnamesisk kanel stöder kroppen att klara av ketos genom att höja insulinkänsligheten och frambringa balans i systemet. Att det skulle vara något så enkelt som just kanel för att frambringa denna lilla knuff var det nog inte många som gissade, men djupdyker man en aning i ämnet så blir det snart väldigt självklart.

Höjer insulinkänsligheten

Kanel har länge ansetts nyttig, för diabetiker i synnerhet, därför att kanel balanserar blodsockervärdet, man slipper de västa topparna och de djupaste dalarna. Nu visar det sig att just Saigonkanel ger dessa effekter mångfalt.

Saigonkanelens fördelar i kampen mot fettet

Ifall man är en ordinär konsument som äter en aning av varje, dvs. att man inte tillskriver sig någon särskild, kolhydratsreducerad diet, så har man även fortsättningsvis allt att vinna på ett regelbundet intag av Saigonkanel. En undersökning visar att Saigonkanel kan öka förbränningen av blodsockret i fettcellerna upp till 20 gånger vanlig fart, samtidigt som samma kanel öppnar upp i musklerna till energin att träda in. Saigonkanel hjälper kroppen att bränna loss fettmolekyler från fettvävnaden medan den stöder energin att ta sig in i musklerna. Bättre assistans att komma i form hittar man inte i någon kemisk medicin.

Hur får man i sig Saigonkanelen?

Eftersom Saigonkanel innehåller en ganska hög halt av kumarin som är ett giftigt ämne och vid extrem överdosering kan resulteraiI leverproblem, så rekommenderas man att maximalt inta fyra gram vietnamesisk kanel om dagen. Kanske kan man öka dosen något om man är storvuxen. Så lite som ett gram har visat sig ge god effekt för att hamna i ketos, så det bästa är om man kan experimentera sig fram till en dos som känns tillräcklig för en själv.

Kanel är gott på massor av saker, det är ju trots allt för smakegenskaperna som kanelen är omtalad för över hela världen. Ha en aning vietnamesisk kanel i kaffet så får du en ny dynamisk upplevelse. I kötträtter och efterrätter är kanel likaså en självklar ingrediens.

Handla Gert Strand AB:s exklusiva Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.