Allt-fraktfritt.har sockerfri Julmust med originalsmaken från 1922

Allt fler gör egen läskedryck som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit grandiost på Aromhuset att ta fram en mycket fin sockerfri julmust. Idag finns den och räcker därtill till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiker och varuhus innehåller ca 1/10 strösocker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

innehåll

Aromhuset har framställt läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Så småningom blir det jul igen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läskedryck som säljs en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att bära flaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan bruka efter egen smak. Att man gör en stor och kraftig prestation för miljön blir en ytterligare bonus.

Det finns delikat orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en betydligt godare läskedryck. Smakessenser är enkla att använda och dessa bör doseras på ett vis som passar dig bäst. Till på köpet så fungerar de fint med alla modeller av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter drickfärdig sockerfri Julmust.

Zero julmust på originalreceptet ger riktigt god smak

När du köper Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läskedryck som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Med en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare stil genom att använda mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan drygt, en butelj räcker till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Detta är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, åtskilliga konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Oavsett att Zero Cola saluförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Stor frihet för egen smak med aromer för hemläsk samt kolsyrat mineralvatten

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du anser att Julmust och Slush icke fungerar tillsammans.

Aromhuset, som också säljer 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att göra Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs för att issörja ska slusha.

Metoden presenteras också den i butiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Så här gör man osötad Cola slush, det här funkar också med Zero Julmust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en ordentligt stark mixer med extra effekt
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en bra Slush (issörja).
Klart.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, flera kan serveras. Denna metod funkar också vid café-servering i liten skala.

cola

Detta är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en fin produkt eller rimlig metod så uppfinner man den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer för kolsyrat vatten, här kommer de före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med någonting totalt nytt och jättegott. Projektet kallas Sparkling Max och lär bli omtalat, kanske sätta standard hur smaksatt kolsyrat vatten ska smaka i framtiden.

Det är kul att mixa personlig läskedryck och du kommer så småningom att märka att du kan skapa den ultimata drycken på detta vis. Smaker för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan verkligen mixa dem lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller blanda osötad Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett förslag alternativt så kör du med lite coolare inslag såsom apelsin.

Med läskkoncentrat så får du en läskedryck som är helt unik, det finns ett helt sortiment. Till på köpet så kan du kalkylera med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ner på socker och på andra onödiga ämnen.

Din familj och kompisar kommer att värdesätta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, precis det de känner för!

bordsvatten

Du kommer aldrig att lessna på dessa hemkolsyrade drycker

Nog har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha Julmust men inte kunde hitta detta då butikerna inte saluför. Eller så anser du att det bordsvatten som du köper i affären inte är speciellt gott. Från läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha då du vill ha den.

Därtill så kommer du inte att tröttna på din personliga hemmagjorda läskedryck. Den kan hela tiden skifta stil och så kan du variera styrka så att det blir mera eller mindre läsk alternativt mera eller mindre smaksatt vatten.

Välj ut de smaker som du uppskattar och med sortiment

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara smart att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens gille med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läsk som smakar bättre än det mesta som du kan anskaffa i butiken. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer personligen mängden kolsyra och styrkan på aromen. billig sodastream läsk must Det blir välsmakande dryck till maten, för mellanmålet och då du bara känner för något som smakar bra och inspirerande.