e cigg farligt eller något som kan förlänga livet för så många?

Stundvis hör man någon anföra att el-cigaretter ska vara lika skadliga som vanliga cigg. Men det är fel. Ni kan ej jämföra e–cigg med tjärcigg. Då man frågar sig, är e cigarett skadligt, så måste vi begripa att frågan inte är så viktigt om det till ex. handlar om e-cigg eller om standard cigaretter.

elcigg

Nu är det givetvis så att det kan finnas el-cigg hälsorisker och det särskilt om vi använder sej av en variant som inte är godkänd i Sverige. Om du icke beställer e cigaretter som saknar nikotin får man räkna med att dom kan vara lika beroendeframkallande som standard cigg.

Skillnad på e- cigarett som saknar nikotin och e-cigg som hava nikotinet i ejuicen

Det är alltså enorm skillnad på e cigarett utan nikotin och den som har nikotinet. Ni undviker beroendet med e–cigg som saknar nikotin och de är dom som du kan köpa i Sverige. Det man ska uppmärksamma är att man här också kommer att hantera saker som charger samt en elektrisk del som man håller nära ansiktet.

Om man köper el-cigarett från utomlands, tänk på att undersöka den noga. Om man vill slippa explosionsrisk ska man handla svenskt. Om du handlar en e–cigg utan nikotin bör du känna till att den icke har någon åldersgräns, men den ska ändå ej brukas av barn. billig e vätska

Om du vill slippa bli beroende ska du röka e–cigaretter utan nikotin. För den som inte blossar är den typen bäst. Men den som önskar lägga av med att röka tobak kanske ser en fördel med att fortsätta med nikotinet. Vill du sluta tobaksröka kan ni lika väl nyttja de nikotinfria varianterna.

E cigarett är skadligt när

Man ska tänka på att den som inte någonsin förut hava blossat tar en risk att fastna i ett rökträsk med el cigg som har nikotin. Är du juvenil och inte någonsin har blossat nikotin är det el cigarett SOM ÄR FARLIG. Det många icke känner till är att det kan vara inledningen på ett beroende till standard cigaretter också.

Därför är cigg farliga

Man kan icke tala om att e- cigarett ÄR farligt utan att oxå ta upp standard rökning. Det är som att jämföra 2 skilda grejer. Om du ser det så är e–cigaretten mycket trevligare. Otaliga ungdomar röker e cigg som saknar nikotin nuförtiden.