En elektrisk cigarett utan nikotin har värde

När vi snackar om elciggen så handlar det ofta om hur de kan ses som ett alternativ till standard cigaretter. Men kan man säga samma sak om en elektronisk cigg samt vad är egentligen fördelarna med den här typen av rökning som inte kommer att giva en nikotinkick?

bästa

prisvärda

Det blir mer och mer populärt att använda e-cigg och det vet människor ofta om. Ungdomar provar oftare en elektronisk cigarett än de vanliga tobakscigaretterna. Eftersom e-cigaretterna som säljs i Sverige är utan nikotin så innebär detta att ungdomarna inte utvecklar ett beroende. Det åstadkommer ansenliga positiva konsekvenser.

Eftersom el-cigg icke är beroendeframkallande så röker vi bara då vi själv vill

Att anföra att vi blott partyblossar eller när man känner för detta är aldrig riktigt om det rör sej om tobakscigaretter. Du bestämmer ju knappt själv då man behöver tobaksröka när det innefattar tobaksprodukter då vi är beroende av detta. Men önskar man bestämma personligen då det är dax kan vi köra med e-cigg eftersom dom inte innehåller nikotin samt inte är beroendeframkallande.

Det bör vara en trevlig känsla med aptitlig smak och doft och som är rogivande. Det är inte någon avskyvärd rök för folk att klaga på när man röker en aptitlig e-cigaretter då det inte finns någonting giftigt os. Det finns uppfriskande smaker som mynta, jordgubbe samt vanilj som får en att må bra.

Ingen åverkan på någon och ett billigare nöje

Ett startkit för e- cigarett räcker otroligt långt. Det blir mycket mer prisvärt att röka på sin favorit bland eciggen då en elektronisk cigarett räcker i åtskilliga dagar, detta är en bra fördel. Vi behöver knappt känna något tvång att ta sej till en affär då du inte blir beroende av dessa el-cigg. e cigaretter startpaket. Vill man hellre handla på nätet så ska vi göra detta och detta till bra priser dessutom.

En utmärkt elcigg kan användas länge och vi kan skifta el-liquid när som helst. Du bör således inte byta mackapär för att man vill ha en pur smak och det är ju bra samt ekonomiskt. Eftersom eciggen är nikotinfria så är det lagligt för vem som helst att röka, det finns inte någon åldersgräns.

Den som menar att e cigg är farligt att röka har ej starkt stöd för detta. Eftersom sådanna påståenden är riktade mot personer som tänkt välja en elektrisk cigg som är till fördel för denne själv och dennes omgivning så kan du ponera att argumentet kommer ifrån någon som tjänar på att folk blossar tobak.

Vad ecigg består av är upp till var och en att fundera igenom. Om e-cigarett kan hjälpa med miskande hälsoproblem, trevligare omgivning på offentliga platser så har det i det långa loppet en lyckosam effekt på hela samhället.