Har du testat electrocigarette

Idag undrar många om man kan ersätta vanliga cigg med elcigg. Flera experter tycker att electrocigarette icke hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men tro det eller ej så kallade e–cigg är mycket säkra.

Ifall man nu ska sluta röka kan man begagna sig av ett startkit där man får access till flera olika smaker på sin e-cigg. Detta kan faktiskt vara det som åstadkommer att man känner lite mer inspiration och anser att det blir lättare att leva ett hälsosamt leverne.

Hur länge kan jag röka min elcigg?

Batteriet spelar en utslagsgivande variabel i din e-cigg. Mestadels får man ut hela 1 000 bloss på ett batteri, men det gäller att sköta om produkten och vårda batteriet på korrekt sätt.

cigarrer

Kvalitet samt utseende styr oftast priset på en e–cigarett. Då du handlar en e-cigg på nätet möts du av bra erbjudanden men tänk på att undersöka kvalitén på batteriet. Lägg till några kronor och få en kvalitetsprodukt som räcker längre.

Det existerar så klart också ett urval utav elcigg för kortare bruk. Det kan vara en förträfflig idé att pröva för att bilda sig en föreställning om hur el-cigg funkar.

Du måste inte vara en vanlig rökare för att röka e-cigg

Det som kan vara positivt med el-cigaretterna är att du kan blossa utan att röka. Electrocigarette är utan nikotin följaktligen blir du inte beroende. Man kan således feströka helt utan risk för att hamna i ett beroende där man betalar mer och mer för drogen som alla blir så arga på.

E-cigaretten påverkar inte andra, det gör den svårslagen. Skilda ejuice ger en del olika smak samt aromer som bara är behagliga. E-cigaretten samt och vattenpiporna har massor gemensamt, båda kan fyllas med dofter. På samma gång är du utan de skadliga ingredienserna.

Handla cigg och ejuice på nätet i bra ecigg e-shoppar

Ett bra tips är att köpa e-cigg samt ejuice Sverige godkänner på nätet. Allt fler e-shoppar får ett bredare utbud så att du kan hitta nya smaker. Rökning som koncept kan vara för alltid förändrad. Idag hittar du ett mycket grandiost sortiment av e-cigg, gå igenom allihopa före du bestämmer dig.

Tillse att du förstår hur produkten funkar. Så erhåller den ett längre liv.