Kolloidalt Silver är en produkt som renar vatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner och silverpartiklar

Kolloidalt Silver har sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en annan EU-klassifikation, nämligen ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Blanda två tsk. per liter dricksvatten du vill desinficera. Rör om om och låt stå en kvart.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller vanligtvis 10 ppm silver, som motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Funkar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Tyvärr är kollodialt silver ett hot mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den samt sälja för 100 eller 1000 gånger tillverkningspriset. Så man vill ha dän det och innehar nästan lyckats.

Det finns dock en enorm möjlighet. BBC innehar publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med hjälp av antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med hjälp av gott resultat.
Läkemedelsbranchen kan helt enklet bliva måste att själva begagna kolloidalts silver. kolloidalt silver dosering vid förkylning Då blir det helt abrupt ofarligt åter…

Eller så går det med Glukosamin, ett kosttillskott som alla känner till fungerar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som läkemedel – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.