Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu två nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon ger vispgrädden klargrön kulör samt smak av len melon, riktigt uppfriskande för både ögat och mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med frejdig, gul kulör. Aromhusets tidigare vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär samt jordgubbe är redan tidlösa och älskade av många hem runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett givet tillfälle att begagna Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna kulör en ypperlig bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas därjämte av alla barn då den är så mjuk, fluffig samt söt. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop skall vara fin alternativt icke, men det går fullständig utmärkt att addera allt från honung till socker alternativt kalorifria alternativ som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går oxå utmärkt att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut jämnt med grädden på egen hand. En kapsyl arom är ekvivalent tre ml och det är doseringen som gäller för 2 dl vispgrädde. Var butelj av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten butelj räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är oxå väldigt bra i yoghurt, hemmagjord isglass alternativt frozen yoghurt. går det att vispa laktosfri grädde
Även i lösa smetar kan man hava i en aning av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert också en succe på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- och kolhydratsfria. Man kan alltså med gott samvete förtära sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass även om man följer någon diet. De går till och med att förtära under rätt så stränga dieter som LCHF, Dukan samt Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra annorlunda typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer samt kaffearomer. Allt för att ge mer smak åt folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade och osockrade varianter, men i annat är alla aromer fria från kalorier samt kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar dem med kolsyrat vatten blir precis som färdigsmaksatt LOKA alternativt Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (ljuvlig!), choklad, vanilj samt amaretto. Dessa är utmärkta alternativ till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att använda om man inte är ute efter riktiga kalori- samt sockerbomber.

När det gäller vispgräddearomerna går det också bra att mixa smakerna. Då kan man alstra egna färg- samt smakkombinationer som blir extra skojig hos barnen. Vad sägs om jordgubb- och bananglass med orange kulör? Vill man hava lila så blandar man jordgubbe samt blåbär samt får skogsbärsgrädde! Hurdan roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt övrigt ur det fantastiska sortimentet går att agera på www.allt-fraktfritt.se.