Aga Aqvia Exclusive är den snyggaste kolsyremaskin

Aga Aqvia Exclusive är en kolsyremaskin med skärpa på effektivitet samt design. Vi intresserar oss mer samt mer för form samt inredning och vill gärna att våra köksprylar skall vara minst lika snygga att se på som enkla att använda. Detta har Aga lagt mycket vikt vid när man tog fram Aga Aqvia Exlusive.

Det var år 2008 som Aga Aqvia Exclusive lanserades och idag är det en av de mest omtyckta kolsyremaskinerna på marknaden. Ã…r 2011 släppte man Exclusives efterföljare som har en lite annorlunda design, men ännu samma enkla användning.

sodastreamer kolsyrat bordsvatten smakerlemonadvichyvattenmineralvatten

Aga är ett svensk affärsverksamhet med anor från begynnelsen av 1900-talet. Det är ett företag som specialiserat sej på gas samt gasleveranser till allt från industri till enskild användning. Gas används i långt större utsträckning än man kanske antar och i hemmet finns det flertal användningsområden för exakt gas, t ex gasolgrill och balkonguppvärmning.

Gas är vad som används för att kolsyra dryck samt med en egen kolsyremaskin som t ex Aga Aqvia Exclusive behövs gas. När man köper en ny kolsyremaskin så får man i regel gas på köpet, men när den tar final så kan man byta ut alternativt fylla på den gamla patronen mot en ny hos närmaste återförsäljare, givetvis kostar det lite, men inte lika mycket som att ideligen köpa en ny gaspatron.

När man skulle formge Aga Aqvia Exclusive så tog man hjälp av den välkända färgexperten samt designern Eva Lilja, för att ta fram de fem unika färger som klär Aga Aqvia Exclusives kolsyremaskiner. Färgerna är crème, lime, brunt, brandgul samt svart, för att alla skall kunna finna en smakfull kolsyremaskin som matchar sitt kök. Apparaten är i rostfritt stål som har behandlats så att inga fingeravtryck fastnar. Eva Lilja är en välkänd designer som bland övrigt har arbetat för IKEA och Alcro.

Man ville göra en snygg kolsyremaskin i anrik, smakfull, Skandinavisk form samt det lyckades man väldigt bäst med. Maskinerna har designat i Sverige samt tillverkas oxå här, det är svenska kvalitetsprodukter som man kan få tag på i Norden och Estland.

När man ska kolsyra sitt vatten så fyller man den avsedda flaskan med kyligt vatten från kranen, spänner fixerad den i sin kolsyremaskin samt trycker på knappen. En gång räcker, men vill man hava riktigt mycket kolsyra så kan mantrycka två gånger.

Att kolsyra sitt eget vatten är bra ur många synsätt. Dels är det i längden billigare och dels slipper man kånka hem en massa vatten från affären ständigt, men den största tjänste gör man likväl mot miljön igenom att välja bort vatten som transporteras i stora lastbilar.

Om man diggar kryddad vatten alternativt läsk så fungerar Aga Aqvia strålande även för detta, man kan anskaffa smaker, sötningsmedel, läskkoncentrat m. m. från en mängd annorlunda företag. Aqvias egna smaker är goda, typ Aromhusets smaker för bordsvatten samt läsk.

Aga Aqvia Exclusive är både stilmässigt samt användarmässigt i toppklass!