Aromhuset ger smak åt ditt bubbelvatten

Välj mellan 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångskiftande företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer till kolsyrat vatten och utbudet innehåller 22 unika smaker som går att mixa på flera skilda vis. Aromhusets bordsvattenaromer är främst framtagna för att sätta smak på kolsyrat vatten utan att addera onödiga kemiska tillsatser och socker och är därmed bästa i alla möjliga tänkbara dieter. Dessutom kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller övrigt.

kolsyrat vatten smakeraqviasodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, fem smaker för vispgrädde och fyra smaker för kaffe (plus ytterligare 2 i storpack). Samtliga är de fullt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem otroligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland flera andra.

Aromhusets bordsvattenaromer lämpar sig för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framställda bara för människor som följer någon särskild diet, utan är ett nyttigt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu dricka en ”skojig” förfriskning utan negativa effekter på vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man slipper allt det negativa som kolsyrade drycker generellt för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för naturen!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns givetvis att införskaffa färdigt från affären, märken som Ramlösa samt Loka säljer som aldrig förr! Denna gigantiska marknad av buteljerat vatten har negativa effekter på såväl natur som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten flera gånger mer än kranvattnet hemma, därutöver är det inte lika hälsosamt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det släpande av fulla och därpå tomma flaskor som individer får uthärda för att få hem sina kolsyrade drycker och därefter fullgöra sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är urdruckna.

För att slippa gynna denna kedja, som kan tyckas extrem bara för att man ska få tillgång till gott vatten hemma, så kan man handla en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag väldigt bra och skänker samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – slantar som snabbt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Ytterligare valmöjligheter ifall man själv smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra just så mycket vatten man önskar, i samma tidpunkt som man ska intaga det. Man kan smaksätta sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för stunden och man kan bilda egna smakkombinationer efter personligt tycke. Olika familjemedlemmar måhända vill ha olika smaker på sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man enkelt kan ha åtskilliga stycken hemma – som passar alla familjemedlemmars smaker.

För bästa kolsyreeffekt ska det vatten man använder i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men ultimata blandningseffekt fås ifall man smaksätter innan man placerar flaskan i kolsyremaskinen. Med tanke på att de flaskor som nyttjas i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att placera sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att samtliga har serverats.