Billig läsk trots frånvaron av Sonjo läskkoncentrat

Det är billigare och många gånger nyttigare att tillverka egen läsk. Har man endast en sodastreamer alternativt annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat göra god läsk. Ifall du brukade använda Sonjo läskkoncentrat så eventuellt du nu är rådvill. Hur kan du göra billig läsk med samma goda smak? Bekymra dig icke! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

kolsyremaskin

Gör riktigt läcker dricka utan Sonjo läskkoncentrat som inte längre finns

Du kan ännu göra god läsk för det går att producera hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Om du vill införskaffa läsk online så är det här den ultimata lösningen för du får ett koncentrat som du kan blanda i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del möjligen upplever en aning nostalgi och tycker att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att detta minsann icke gör någon större skillnad. Man kan ju sannerligen likaså smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är alldeles utan socker för att få riktigt sund samt god soda. bubbelvatten smaker

Vilken smak är den bästa då man åstadkommer egen läsk?

Det finns vissa smaker som ganska ständigt fungerar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och dessutom bärsmaker. Detta är smaker som gör att man får läsk som absolut smakar läsk och det är viktigt. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic samt andra ursvenska smaker är riktigt bra.

I och med att man får så billig läsk då man köper koncentrat och blandar själv så kan man gott pröva en aning skilda smaker och det I synnerhet när man handlar online och får bra priser. Det kan ju också vara så att man tycker lite olika och då kan det vara bra att ha lite annorlunda smaker hemma så att samtliga blir glada.

Hälsosam dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma fastän koncentraten kan rymma något lite socker. Massor gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk består av ungefär 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man likaså dra ner på läskkonsumtionen. Barn tycker likväl att det är kul att dricka bubbeldrycken och de klagar ej på att det icke alltid är lika sött. Det blir nyttigare samt roligare att dricka läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns många märken på läskkoncentrat men blott Aromhuset verkar ha fått ordning på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps samt att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Av och till kan man ju välja att dricka det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att använda mindre av koncentratet så räcker det längre. Med andra ord så får man minsann stor frihet då man gör egen läsk med koncentrat och det är verkligen en stor fördel.