Den som behöver vägledning kan läsa en Soda Stream review

Det finns mängder av användbara Soda Stream reviews att läsa på nätet. Allting från avancerade recensioner upplagda som filmklipp på youtube.com, till organiserade reviewcenters som pricerunner.se, alternativt på nätshoppar med bedömningsskala på var produkt. En Soda Stream review är således en form av recension på Soda Streams produkter.

Det är klokt att titta på skilda produktrecensioner före man bestämmer sig för ett köp. Alla personer är inte ute efter detsamma, så genomgående reviews är bäst. Möjligtvis är lågt pris betydelsefullt för en människa medan förtjusande design är viktigare för en annan.

sodastreamer kolsyrat mineralvatten smakerläskeblaskvichyvattenmineralvatten

Soda Stream framställer både kolsyremaskiner, gaspatroner, PET-flaskor samt smakessenser för läsk – dvs allt man behöver för att göra sina egna kolsyrade drycker.

När det gäller Soda Streams smaker så har de en del på marknaden, de är söta och gjorda för att framställa läsk. Innehållsmässigt använder Soda Stream både sötningsmedel och socker i de flesta av sina smaker, några har endast sötningsmedel.

Det finns självfallet konkurrenter till Soda Stream, både vad gäller maskinerna, kolsyran och smakerna. Wassermaxx från Aga producerar likvärdiga kolsyremaskiner som Soda Stream, men håller generellt snäppet lägre priser. Aga tävlar också när det gäller kolsyran, då de har blivit lite av specialister på det området.

Uppskattar man smaksatt bordsvatten så gör Aga dessutom populära bordsvattenaromer, men här är Aromhuset en stor konkurrens med 35-årig erfarenhet, stort utbud och trumfkortet att de varken tillsätter socker eller sötningsmedel i sina aromer. En riktig bubblare i smaksammanhang är Sonjo, som har ett stort sortiment av både läskessenser samt bordsvattenaromer. De har många intressanta smaker på sin meny, bl a originalreceptet på Champis som de får producera på licens av Pripps.

Vi är många idag som investerar i egna kolsyremaskiner. Det är ett ekonomiskt, trevligt samt miljövänligt val. Ekonomiskt då man i längden sparar pengar på att bubbla sitt eget kranvatten, till och med ifall man handlar dyra essenser då och då. Underhållande för att det är en ganska festlig process att se hur bubblorna fyller det tidigare så stilla vattnet, och miljövänligt därför att man slipper bidra till vare sig miljövådliga transporter alternativt onödigt avfall. Lägg därtill att man slipper kånka en massa flaskor samt backar och burkar fram och tillbaka till butiken.

Med en egen sodastreamer har man därutöver tillgång till kolsyrade drycker när som helst, utan att behöva placera foten utanför dörren. Barnen anser att det är roligt och det blir lättare för alla i familjen att få i sig de 1-2 liter vätska om dagen som kroppen behöver för att må bra.

Soda Stream har idag sex annorlunda modeller i sitt utbud för kolsyremaskiner. Den billigaste heter Jet och har diskret, klassisk design i svart plast och kostar runt 600 kronor inkl. allt. Därnäst kommer de andra modellerna: Pure, Genesis, Dynamo, Stream samt till slut Penguin som blivit omtyckt då det är den enda kolsyremaskinen på marknaden som har snygga glasflaskor istället för plast.

Vilken man väljer är upp till ens budget samt smak. Wassermaxx har tämligen liknande produkter, så det är värt att kolla runt en aning innan man bestämmer sig. Att läsa en Soda Stream review kan vara till enorm hjälp.