Gör billigt bordsvatten med hjälp av en kolsyremaskin

Gör kolsyrat vatten hemma!

Självklart behövs en kolsyremaskin bland hemmets elektriska prylar så att möjligheten att göra eget kolsyrat vatten framör att inhandla det dyrt i butik finns. Kolsyremaskiner kan man tillämpa för att kolsyra vatten, med eller i frånvaro av smak, men också för att åstadkomma egen läsk. Det är en tilltalande apparat att ha hemma, som hela familjen kan ha massor av tillfredsställelse av, inte minst barnen som tycker att såväl förfaringssätt som resultat är superkul!

sodavatten

Vanligt, slätt vatten omedelbart från kranen i all heder – det kan vara en riktig räddare i nöden när man är supertörstig och måste få i sig rejäla klunkar vatten omgående och effektivt – exempelvis efter träning. Men kolsyrat vatten slår alldagligt vatten vid uppemot samtliga andra tillfällen. Bubblorna som uppstår av kolsyran bidrar till en känsla av fräschör och lämpar sig såväl med måltid som utan. Många gillar att ha en aning kolsyrat vatten på bordet att intaga till maten, andra vill ha ett glas bubbelvatten framför TV:n på kvällen.

Se till att kolsyra riktigt kyligt vatten

Kolsyra trivs bevisligen bäst i kyligt vattnet, ju varmare vätskan är, desto snabbar spricker kolsyrebubblorna. På grund av man vill bevara kolsyran så länge som möjligt så ska man hålla drickan så kylig som möjligt, is är bra att lägga i glasen/flaskan/tillbringaren och när det inte dricks så ska vattnet helst förvaras förslutet i kylskåpet.

Ge smak åt bubblorna med hjälp av Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer

För att sätta smak på sitt hemkolsyrade vatten är Aromhusets bordsvattenaromer ens allra ultimata valmöjlighet. De ger fyllig, men samtidigt diskret smak som inte på något sätt tar överhanden. Det finns 22 skilda smaker i Aromhusets sortiment av bordsvatten och alla går att mixa med varandra, så kombinationerna är närapå oändliga.

Barnen tenderar att bli väldigt förtjusta i de mjuka smakerna av Banan, Persika, Jordgubbe, Smultron, Vanilj, Toffee Kola samt Blåbär medan mer utvecklade smaklökar föredrar Granatäpple, Svart Vinbär och Pepparmint. Just smaken Pepparmint är en ganska ny smak och helt klart inte den första smaken man tänker på i bordsvattensammanhang. Men som en efter maten-dryck är denna smak utmärkt och måste helt klart testas! Ingenting fräschar upp en mun bättre än kolsyrat pepparmintsvatten.

Mer än bara bordsvattenaromer

Aromhuset producerar inte bara bordsvattenaromer, utan likaså läskkoncentrat, för den som önskar ha mer smak och en aning sötma. Bordsvattenaromerna skänker ingen sötma åt dryckerna alls, men läskkoncentraten gör – även om de innehåller mindre än 80 % mindre socker än i annan läsk.

Man kan, om man vill, söta sitt bordsvatten med en droppe Sucralose alternativt två, likaså i Gert Strand AB:s (som ligger bakom Aromhuset) sortiment. Det smaksatta, kolsyrade vatten man finner i butik saknar sötma, men man är fri att prova hur man vill och då och då kan en aning sötma vara gott i det kolsyrade vattnet.

Bordsvattenaromerna går även att använda till annat, en favorit är att ha Toffee Kola i naturell yoghurt på morgonen – man får samtliga fördelar som kommer med den hälsosamma, naturella yoghurten, plus fantastisk mjuk och len smak av Toffee Kola.

Handla dina bordsvattenaromer från sajten www.allt-fraktfritt.se, så besparas du fraktkostnader!