Uppfräschande med kolsyrat pepparmintsvatten

Om du önskar smaka något nytt så rekommenderas ett nytt bordsvattenarom från Aromhuset med arom av Pepparmint. Tack vare att smaksätta sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett uppfriskande vatten som råder gottgörelse gällande den torraste av munnar. Denna nya arom från det redan väletablerade företaget Gert Strand AB kommer att bli välkänd!

smaksatt vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Pepparmint är en vanlig arom på tuggummin, när människor vill fräscha upp sina munnar litegrann. Nu lanseras den uppfriskande pepparmintssmaken också som vattenarom! Friskare vatten än kallt, kolsyrat pepparmintsvatten får man verkligen leta efter.

Aromhuset hade sedan tidigare ett grandiost utbud på smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har företaget bakom succén lanserat ytterligare tre smaker för att utöka sortimentet och däri finner man smaken pepparmint. De andra 2 smakerna är lingon samt smultron, välbekanta smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är definitivt aningen mer av en udda arom att ha till sitt kolsyrade vatten, men efterfrågan är brilliant! Vattnet som blir när man smaksatt det med Aromhusets pepparmint är utomordentligt fräscht och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter smaksatt vatten. Doseringsråden är två ml per liter vatten och man borde hålla sig till det eftersom överdosering kan skänka en konstig eftersmak.

Aromhusets smaker adderar nämligen enbart smak, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförbart med det smaksatta kolsyrade vatten man finner ute i affärerna, med den stora prisskillnaden som främsta avvikelse. Om man dricker mycket kryddat bubbelvatten så gör man verkligen sin portmonnä en tjänst tack vare att fixa en personlig kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan finna kommer ändå från våra svenska kranar, så det finns bara plus.

När man köper en pava av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. I och med det är en så föga mängd arom som ska doseras så underlättar det en hel del att begagna sig av en sådan pipett. Ibland kanske man dessutom bara vill krydda ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man tillräcklig mängd till en liter vatten.

För den som försöker dra ner på kalorierna är Aromhusets pepparmint, plus alla andra vattenaromer i Gert Strand ABs utbud, fantastiska uppiggare. Man brukar önska hålla sig borta från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har definitivt ingen verkan på blodsockret. Inga kolhydrater och noll kalorier medför att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och samtliga oss som önskar gå ner en aning i vikt, men på samma gång tycker om att dricka smakligt.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika väl för heta sommardagar som till kryddstarka middagar i stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en uppiggande förnimmelse i munnen helt direkt, den går inte ens att jämföra med andra metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta utbud finns också produkter som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras just nu var Aromhusets Pepparmint lite av företagets wild-card, men ett avsevärt lyckat sådant.