Vietnamesisk kanel främjar ketosen

Den som intar vietnamesisk kanel i kombination med dieter som exempelvis LCHF, Atkins alternativt Dukan har lättare att uppnå ett läge av ketos. Många har svårt att åstadkomma ett stabilt tillstånd av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det eftersträvansvärda tillståndet snabbt och smidigt. Gert Strand AB släpper nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inberäkna i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter som LCHF och Atkins, vanligtvis för att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man måste reducera sitt intag av kolhydrater. Det finns skilda nivåer av det såklart, men människor mer målbilden att tappa fettmassa vill reducera sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett läge där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet om man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas framställa egen energi av proteiner samt fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen ökar fettförbränningen och man går snabbare och smidigare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin föda, man äter å andra sidan ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara krävande, men det är för att kroppen måste ställa om sin levaxin och bantning
metabolism och de besvärliga bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns folk som stryper sitt kolhydratintag och ändå inte verkar hamna i ketos, de testar med ketosstickor och väntar på den ökända dåliga andedräkten som följer med ketos, men inget händer. Troligen beror detta på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska gå in i ketos vilket är negativt för kroppen på åtskilliga sätt.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är svaret. Efter enbart någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger därefter stadigt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och genomförde tester och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den bästa för att raskt hamna i ketos. Den består av ett markant högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi finner i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är full med smak, färg och doft, och besitter flertalet fantastiska egenskaper som stimulerar fysisk hälsa. Förutom att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i balanserad ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt tillskott för viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därför också minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den även kallas – fördelaktig för muskeluppbyggnad och dessutom är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck samt nivån av dåligt kolesterol.

Det går alldeles utmärkt att substituera ordinär kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är god i morgonkaffet – något som ger kroppen en stabil kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Köp din Saigonkanel från Gert Strand AB via hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du får färsk, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.