Gör slush med klassisk smak av Cola

Hemmagjord slush

Glassmaskiner har varit populära länge, och många av dagens glassmaskiner kan också göra fryst yoghurt, sorbet och slush. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att producera riktigt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt populära smakkoncept Aromhuset tagit fram en fantastiskt härlig och uppfriskande arom tilltänkt i synnerhet för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i alla skilda varianter av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan på bästa sätt jämföras med danska Jolly Cola – en ljuv, uppfriskande smak som i manér med vanlig Coca-Cola, om än kanske snäppet sötare. Varje flaska koncentrat består av 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat och fem delar vatten.

En stor hit bland barnen

Få saker är så goda och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika förträffligt att hantera i organiserad rörelse som för enskilt bruk. Det finns lite olika varianter av namnet, vissa kallar denna isdryck för Slush Ice, andra vänder på det och säger Ice Slush, men endast Slush är även vanligt.

Det är en dryck bestående av krossad is och denna is är alltså smaksatt med en olika söta och friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men likaså skilda frukt- och bärsmaker i likhet med glass, såsom jordgubbe, banan, apelsin och blåbär är omtyckt. Om man handlar en slush på ett ställe där det finns massor skilda smaker att välja bland kan man ofta be att få kombinera olika smaker och erhåller då även en flerfärgad slush – särskilt barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar underbart och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som vanligtvis serverar eller säljer slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken av en slush är livlig, på ett uppiggande vis. Det påminner lite om läsk, men i frånvaro av kolsyra, och kallare; Det är relativt likt saftis, men i mjukare, drickbar form.

Gör egen slush utan slushmaskin

Man kan åstadkomma egna slush i hemmet, utan glassmaskin, perfekt för den slushsugne som inte vill investera i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas regelbundet. Vill man prova att göra en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en kopp över natten så att den är alldeles genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt till dess mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som trolleri att göra egen slush på detta sätt, men det funkar alldeles utmärkt! Så länge temperaturen på bägaren är riktigt iskall så fungerar det utmärkt.

Vill du prova att göra egen slush hemma, eller driver du kanske redan en rörelse som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att prova Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att inhandla på www.allt-fraktfritt.se.

hur gör man slush

Aromhuset ger smak åt Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare även med stor succé aromer för kaffe, läsk, bordsvatten samt vispgrädde. Flera av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har orsakat stor efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att införskaffa på Gert Strand AB:s fraktfria sajt allt-fraktfritt.se.