Det är allvarligt med passiv rökning!

Idag så vet de majoriteten om att det inte är nyttigt att få i sig rök från en annan person. Att utstå rök från en annan person kallas för passiv rökning det leder till några dödsfall varje år. Många tycker att det är otäckt då folk runt om en dör.

elcigg

Trots att man blivit drabbad av passiv rökning märker man inte av symtomen direkt. Detta i varje fall då man dagligen utsätts för röken. Även i tredje hand kan man råka ut.

Gifterna kan transporteras till andra via kläder. Små barn kan utsättas på detta vis. Fler borde bli medvetna och ifrågasätta gällande lagar.

Många undrar om e cigg är farligt för andra

Passiv rökning kan förhindras med e-cigg. e cigg ÄR inte farligt i jämförelse med vanliga cigaretter. Här slipper man ju passiv rökning barn och vuxna kan skadas av, och den som röker elciggen kommer inte att skada lungor. Detta är ett bra sätt att komma runt problemet på.

Tänk på din omgivning

Vill man fortsätta röka händer det att man skojar bort passiv rökning. Många rökare tycker att de är förföljda av andra ickerökare. Man kan tycka att de borde övergå till en el-cigarett istället.

Alla kan behandla varandra bättre. Parfym och stark lukt kan så klart också irritera. el cigaretter med nikotin
Men med lite sunt förnuft så klarar man sig. Det här gäller ju även de som äger butiker och restauranger.

Det hjälper mot passiv rökning att bara spärra av vissa delar. Det är ju ändå så att andra blir drabbade i så fall. Men även parfymallergiker samt andra känsliga borde prioriteras mera.