Finns det några verksamma sätt att ta bort dålig lukt från fötter och skor?

Det är få som inte lider av svettiga fötter, särskilt under vintertider då det är besvärligt att regelbundet vädra fötterna. En del drabbas även av doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan doften som bildas när man använder sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan lukten som uppstår när man använder sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

få

Men du behöver inte skämmas för fötter som luktar av svettiga fötter, det är trots allt en del av livet. Om du vill göra något åt illaluktande skor kan du prova att applicera en spray som är speciellt utformad för detta ändamål. Produkten kommer att se till att skorna inte längre doftar illa|Genom att applicera sprejen kommer skorna att bli luktfri|Sprayen kommer att eliminera den dåliga lukten från skorna.

På allt-fraktfritt.se finns 2 luktborttagnings-sprayer, varav en är Dofteliminatören som fungerar som en deodorant för armhålorna och effektivt avlägsnar doften av svett i 10-12 timmar.

Det kan självklart finnas äldre skor som är så utslitna och smutsiga att ingen behandling kommer att göra någon skillnad.

Det finns ingen anledning att skämmas över fotsvett och den dåliga lukten, det är en del av livet. För att ta itu med stinkande skor kan du testa att använda en speciell spray som är framtagen för att eliminera dålig lukt.

Allt-fraktfritt.se erbjuder två olika sprayer för att ta bort lukt. En av dem är Luktstopparen, som kan fungera som en deodorant under armarna och eliminerar doften av svett i upp till 10-12 timmar.

Det finns dock äldre skor som är så slitna och smutsiga att ingen spray kan göra någon nytta. Men det är möjligt att behandla även dessa skor med en dofteliminerare. Det är dock frågan om du verkligen vill bära skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att skaffa nya. Allt har en bäst-före-datum, även skor. Använd doftspray endast på skor som du fortfarande tycker om att bära.

Här är hur du kan ta bort dålig lukt genom att använda en doftspray för svettlukt. Det finns olika typer av sprayer som kan användas för att eliminera röklukt och svettlukt. Dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Väljer du Luktstopparen kan du vara säker på att den inte är farlig för varken skorna eller din hälsa.

Spraya direkt in i skorna som luktar illa. En enkel applicering av sprayen är allt som behövs. Vänta en kort stund innan du använder skorna igen för att låta sprayen göra sin effekt. När du sedan sätter på dig skorna bör du inte längre känna doften av svett.

Det kan finnas ytterligare faktorer som orsakar svettlukt och som inte kan elimineras med en spray. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder. Om du använder strumpor av 100 % bomull är det mer troligt att du undviker lukt. Vill ni veta detaljer Klicka Här

Var noga med att byta strumpor regelbundet. Det är inte bra att använda samma par i mer än en dag. Att byta strumpor flera gånger om dagen kan vara till hjälp för att minska svettlukten. Om det är möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att motverka svettlukten.

Det är också viktigt att ta hand om dina fötter på rätt sätt. Ser du till att tvätta dem noggrant när du duschar?. Vid svårare problem kan du även applicera Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Observera att om du inte behandlar fötterna kommer de illaluktande skorna fortsätta att lukta.