Nu är det dags att bli rökfri med stöd av elcigg

Den som har rökt tobakscigaretter vet att det kan vara marigt att lägg av. Har men en gång börjat röka är det tufft att bli rökfri, men det går. Med en elcigg kan det vara lättare att sluta röka.

e

Tillsammans en elcigg är det enkelt att bli rökfri

För att sluta röka måste man förstå mekanismerna bakom, som tur är finns det värdefulla tips. Att ha ett brett spektra av tillvägagångssätt är alltid bäst. ego e cigg
Eftersom elcigg med nikotin inte finns i Sverige kan du använda tuggummi med nikotinsmak istället, om du inte vill sluta helt.

Ibland kan det vara kämpigt, men för var dag som går blir det lättare att bli rökfri. Är man särskilt fäst vid handrörelser och liknande kan man använda sig av en e-cigarett. Det här kan vara nog så viktigt och det som leder till att man till slut lyckas.

Hjälpmedel som gör skillnad

Men det finns mer än elcigg och nikotintuggummin som kan vara bra att använda då man vill bli fri från rökningen. Det finns många smart appar att använda sig av. Med en app så får man lite mer organisation över det hela. En bra rökfri app är enkel att använda sig av och kan oftast fås helt gratis.

I forum på internet kan du få stöd från andra rökare. Utvecklingen går framåt och idag finns många praktiska hjälpmedel. Vi är alla olika och många gånger så tjänar man på att ta del av vad andra som har haft liknande problem har gjort för att lyckas. Informationen är gratis online!

Man måste vilja sluta röka för att lyckas med detta

Du måste vara motiverade om du vill sluta röka. El-cigaretter i sig har ingen effekt, du måste vilja sluta också. Oavsett om det är med nikotin eller ej. Man måste vilja själv och man måste bestämma själv.

Den som feströker har ingen chans att bli rökfri. Man kan aldrig hålla i en tobakscigarett igen. Men man måste ändå försöka, man kan inte ge upp. Du måste ha bestämt dig ifall du ska lyckas bli rökfri.