Prisad.se – riktiga kap

Om inget säljs genom nätbutiken prisad.se så kostar det säljaren ingenting. Prisad.se erbjuder en speciell lösning för de som vill sälja sina produkter. Det blir billigare än att själv skaffa affär som innebär månadsavgifter till butiken, betalföretag och liknande. Prisad.se har mängder med besökare vilket innebär att säljarens varor kommer få ofantlig exponering. Även om inte säljaren får sina produkter sålda så ger prisad.se avgiftsfri branding. För att kunna utnyttja prisad.se så krävs dock ett registrerat företag med F-skattesedel. Klicka här för mer info

Också för köparna ska det vara lönsamt. Tanken med prisad.se är att man ska kunna handla billigt online och ha möjlighet att välja produkter i ett brett sortiment. Prisad.se strävar efter att kunna tillhandahålla de allra ultimata fyndpriserna i kombination med billig frakt. Därjämte vill företaget kunna erbjuda unika produkter som är svåra att påträffa någon annanstans.

Företagen som säljer via prisad.se är förpliktigade att jämt ha sitt lägsta pris på produkterna. Faktum är att det finns företag samlade i en grupp på prisad.se där produkter kostar 99 öre. Dessa produkter vill företagen att personer testar och därför skänks de mer eller mindre bort. Trots att de räknas som varuprover så kan det emellanåt handla om varor som I själva verket är någorlunda dyra. Tanken med 99-öresprodukterna är att de ska leda till inköp nästa gång. I övrigt får kunden inte handla mer än en 99-öresprodukt per beställning.

Exempelvis finns Aromhusets vattenaromer som 99-öresprodukter. Enbart flaskan utan innehåll kostar mer än 99 öre. Eftersom kvaliteten är mycket hög så handlar kunder som fått provsmaka nästa gång.

Prisad.se har inget eget lager till företagens produkter utan dessa skickas med detsamma från företagen för lägsta pris. Men köparen betalar hur som helst endast den låga kostnaden 49 kronor i frakt även om beställning av flera varor skickas från flera olika företag.