Kan man använda sig av askorbinsyra för att bleka håret?

Har du hört talas om askorbinsyra I kombination med schampo för hårblekning? Men fungerar det minsann att bleka på det här sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är angeläget att koppla att man icke får samma utfall som med en kemisk blekning.

c

Mildare blekning för hår som man tvingas vara en aning försiktig med

Ifall det är så att du ofta bleker ditt hår samt färgar det i annorlunda färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men ifall man samtidigt minsann känner för att bleka en aning så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett väldigt milt sätt ändra på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter definitivt inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även om det låter en aning galet att bleka håret med c vitamin så kan det rentav vara en bra sak att företa då man vill kringgå onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan verkligen kännas tråkigt då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Detta kan bero på lite skilda saker. Ifall man till exempel badar i klorvatten så kan detta medföra att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett lätt samt naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så massor skilda saker

Men det är inte bara håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju de facto är detsamma som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man bra.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är främst utmärkt för immunförsvaret och det är således som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Vacker hy är något som flera drömmer om

Man kan rentav behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Om du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och mixa med vatten för att därefter badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm samt smink. Detta kan ge en fantastisk verkan med välmående hud som utstrålar hälsa.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) ifall askorbinsyran ska användas invärtes samt utvärtes, även till håret.

Man kan således askorbinsyra köpa av flertal olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man flertal olika användningsområden. Håret håller rätt nyans och förblir starkt och fint, ansiktet får en totalt ny lyster och så kan man ju göra fräscht i hemmet med syran och hålla sig sund genom att äta den, det är c vitamin. Detta är sannerligen en produkt som man behöver i varje hem. Läs mera här.

Ett litet råd är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för ålderstigen. Ifall du ser att den har blivit gulaktig så är det bara att kasta påsen eller burken och skaffa nytt. Detta är minsann ingen kostbar produkt så du behöver inte nyttja den då den inte längre är lika aktiv som då den är ny.