Inte alla utav oss har råd att äga ett glas gott vin på våra bord vid våra måltider.
Men om det idag vore möjligt, skulle alla älska att äta till ackompanjemang av denna dryck.
Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.
Vin är en dryck som innehar firats efter urminnes tider.
Det är handlingar som visar att det bryggdes samt fanns med på favoritlistan allaredan när människan precis hade lärt sej att bruka sin föda.
Denna dryck rekommenderas för förbrukning utav män, kvinnor samt pensionärer.
Det röda druvvinet i synnerhet har visat några exceptionella egenskaper vad gäller att avblåsa åldrande, typ att det har många medicinska fördelar om de tas regelbundet eftersom det är oerhört rikt på antioxidanter.
För dem som ej kan inhandla vin, är allt inte förlorat.
Vem som helst kan göra en ganska bra vin med ingredienser från kökshyllan.
Detta inlägg kommer att visa dig hur man gör detta.
Med en del övning kommer man att kunna tillreda ditt eget billiga vin som i smak kan tävla med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.
Vad du ska för ditt hemgjorda vin
En halv kopp socker
144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 andel druvsaft och inte har några övriga tillsatser
En butelj vari man kan jämföra 4 liter vätska
Två-tre reguljära ballonger
Vatten – Det rekommenderas att använda destillerat vatten, men man kan använda ditt vanliga kranvatten för att fler avta kostnaderna. Turbojäst & Jäst
Ett stift som kommer att användas för att göra ett litet antal hål i ballongerna
Vinjäst. Men om du inte har det, kan vanligt bagerijäst funka oxå fast smaken blir dessvärre därefter oxå.
Bese online efter att ett bäst vinjäst, de kostar inte många kronor per avklarad butelj.
För färskingar som ska lite mer orientering och assistans, skulle det vara bäst om du se till att man har med dig en mätkopp, ett gummiband alternativt, en tratt och flaskor
Kavla upp ärmarna och gör dej beredd att göra vin
Ta tratten samt häll sedan saften i behållaren.
Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) samt häll efter i dubbelt så mycket vatten.
Om man har tre burkar saft, häll sex burkar vatten.
Skaka alltsammans tills blandningen blir helt enhetlig.
Vid denna punkt, tillsätt den hälft koppen socker.
Skaka åter grundligt.
Sockret ska vara totalt löst i slutet utav blandningen.
Idag tar vi jästen.
Följ instruktionerna, mixa ut jästen enligt instruktioner och få den klar för användning.
När jästen är klar, tillsätt också denna till blandningen man har samt skaka igen.
När detta innehar slutförts, binda du ballongen till mynningen utav behållaren.
Säkerställ att ballongen innehar ett litet antal gap i sej före du knyter fixerad den till mynningen utav behållaren.
Det är ett i synnerhet fason att binda ballongen till mynningen utav behållaren.
Det borde vara väl tillverkat samt nära (här kan man begagna snöre eller gummiband att knyta med).
Placera behållaren på en varm plats, vari den inte borde störas på minst en halv dag (12 timmar).
Vid slutet utav denna tid kommer man att höra poppande ljud utav bubblor.
Detta är ett bevis på att jästen funkar väl.
När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bli bombastisk med gas som genereras utav jäsningsprocessen.
Så länge ballongen blåses upp är processen verksam.
Du kommer att kunna när vinet är klart, när ballongen töms.
Ditt vin är färdigt!
Nu måste du tappa det långsamt igenom en sil i de flaskor du vill lagra det i.
Flaskorna borde företrädesvis har en mörk kulör.
Stoppa in i kylskåpet samt njut efter att utav ditt eget vin som kostade nära nog ingenting – men det är gott!