Goda hälsoeffekter med silver vatten

Silver vatten är i själva verket detsamma som kolloidalt silver. Det kan även sorteras under beteckningen ionsilver Det är silver i oerhört finfördelad form som finns i en lösning som är drickbar. Det har i tusentals år erfarits att silver är en ofarlig väldigt stark antibiotika.

kolloidalt silver 1 liter

Silvervatten eliminerar ett särskilt enzym som encelliga bakterier, virus och svampar nyttjar till syremetabolism. Kroppens övriga kemiska funktioner tar emellertid inte skada. Silvervattnet har en förmåga att ta bort de flesta sjukdomsrelaterade organismer inom efter några minuter vid kontakt.

Silverjoner förekommer naturligt i den föda vi äter så utvecklar inte kroppen tolerans mot silvret. Därutöver ingår silver i gruppen av mineraler som är nödvändiga för att kroppen ska funka.

Redan tidigt i vår historia att silver är en substans med bakteriehämmande effekter. Som antibakteriell substans började silver användas i skilda mediciner under 1800-talet, och läkemedelsindustrin marknadsförde dessa mediciner.

Intag av silvervatten kan verka som både botemedel samt ett skydd mot flertal former av infektioner. Det har en ofattbar stärkande verkning på immunförsvaret.

Debatt kring hur silvervatten verkar

Fastän påvisade goda effekter råder det viss konflikt i debatten. Silvervatten har dock uppmärksammats inom hälsokostbranschen och har i USA blivit ett populärt kosttillskott. Silvervatten förknippas enligt en del som en mirakelmedicin och ca 10 miljoner amerikanare använder kosttillskottet. Hittills finns det inte ett enda registrerat dödsfall.

Silvervattnet är desinfekterat och inga biverkningar uppstår vid intag. Inte nog med att silvervatten har positiva hälsoeffekter hos människor så är det också ypperligt som kosttillskott åt djur. kolloidalt silver mot förkylning.

Eftersom kroppen har ett fullständigt otroligt och effektivt utrensningssystem så är intag av silvervatten ofarligt. Eftersom maten vi äter och vattnet vi dricker består av silver som ju är ett naturligt grundämne så är det redan en del av vårt system.

Studier har påvisat att silvervatten har kapacitet att både ersätta samt komplettera antibiotika. De antibiotikaresistenta stammarna elimineras på ett effektivt sätt av silverjoner. Bakteriefilmen som etableras runt kolonier förstörs av silver. På så sätt har silvervatten en antiviral verkan och vanlig antibiotika får inte den verkan som det är tänkt. Därtill ska silverjoner ha minst lika goda effekter som cytostatika har. Enligt vetenskapliga studier är silverjoner effektiva mot cancerceller som uppstått. Därtill utan att några biverkningar följer.

Silvervatten har en rad skilda hälsofrämjande effekter fastän kritiker gärna påstår motsatsen. Den som vill rengöra tarmsystemet gör rätt i att dricka silvervatten. Det är en av de mest effektiva metoder som finns. Det är centralt att tänka på att silvervattnet måste hävas kvickt för att nå långt ner i tarmen och rengöra ordentligt.

Silvervatten funkar även enastående för att vårda sår på kroppen. Silverjonerna ser till att bildas i området kring såret och på så sätt läker det snabbar utan att ärrvävnad bildas. Med hjälp av silvervatten kan ett sår läka upp till 50 % snabbare.

Vid brännskador kan silvervatten hämma plåga samt påskynda läkning. Man trycker en kompress som är indränkt i silvervatten mot det brännskadade området. Allra mest effektivt blir det när en hel drabbad kroppsdel doppas ned i ett bad av silvervatten. Silverjoner ser till att inga brännblåsor bildas. Huden som blir hård runt det drabbade området trillar redan efter några dagar bort.