Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu två nya smaker för vispgrädde, en av dessa är melon. Vispgräddearom melon skänker vispgrädden klargrön färg samt smak av len melon, riktigt uppfriskande för både öga och mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med frejdig, citronfärgad färg. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär och jordgubbe är allaredan klassiker och älskade av många hem runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett givet tillfälle att begagna Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas därjämte av alla barn då den är så mjuk, fluffig samt bedårande. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop skall vara fin alternativt icke, men det går fullständig utmärkt att tillsätta allt från honung till socker alternativt kalorifria val som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går också utmärkt att tappa dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut jämnt med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml samt det är doseringen som gäller för 2 dl vispgrädde. Var flaska av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten flaska räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är också enormt bra i yoghurt, hemgjord isglass eller frozen yoghurt. vispa grädde utan socker
Även i lösa smetar kan man hava i lite av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert också en hit på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är totalt kalori- och kolhydratsfria. Man kan nämligen med bra samvete förtära sin gröna melonyoghurt alternativt hemgjorda melonglass även om man följer någon diet. De går till och med att äta under ganska stränga dieter som LCHF, Dukan och Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra annorlunda typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer samt kaffearomer. Allt för att ge mer smak till folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade samt osockrade varianter, men i annat är alla aromer fria från kalorier samt kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar de där med bubbelvatten blir absolut som färdigsmaksatt LOKA eller Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (angenäm!), choklad, vanilj samt amaretto. Dessa är utmärkta val till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att använda om man inte är ute efter riktiga kalori- samt sockerbomber.

När det gäller vispgräddearomerna går det också bra att mixa smakerna. Då kan man skapa egna färg- och smakkombinationer som blir tillägg roliga hos barnen. Vad sägs om jordgubb- och bananglass med brandgul kulör? Vill man hava gredelin så blandar man jordgubbe samt blåbär och får skogsbärsgrädde! Hur festligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt annat ur det fantastiska sortimentet går att handla på www.allt-fraktfritt.se.