Gul grädde med smak av banan – enastånde till tårtan!

Aromhuset har nyligen lanserat en ny smak till sitt urval av vispgräddearomer, nämligen banan. Färgen på grädden blir intensivt gul och smaken distinkt banan, precis de kvaliteer man söker i en smak- samt färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis garnera tårtor samt bakelser med den, det går fullständig utmärkt att tappa aromen ihop med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är också enormt bra att smaksätta yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan tillsammans med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste efterrätt, utan en endaste kalori alternativt kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde och fika fortsätter att vara helt fria från både kolhydrater samt kalorier. Detta gör dem enormt attraktiva bland särskilda grupper i synnerhet men oxå folk i allmänhet. Folk som lider av sockersjuka, små barn som inte bör vänja sig vi socker samt alla de som av annorlunda anledningar försöker skära ner på socker, kalorier och kolhydrater kan dra mycket nytta av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, därtill alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset också en vispgräddearom med smak av melon, samt tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron och pepparmint. Framgångarna med fordom smaker har varit enorma och efterfrågan är stor. Man kan studera mer om Aromhuset och vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com samt aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.se.

Om man äter enligt en kolhydratsbegränsad diet såsom LCHF, Atkins alternativt Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är enkel att tråkas ut av att bara förtära kött, sallader samt naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man blanda i vispgrädde och förtära som det är, istället för en sötsak när suget på något gosigt samt gott kommer tassa. I yoghurt är den lika god samt eftersom den tål både värme samt kyla kan man använda den i bakelse, frostings, hemgjord glass samt frozen yoghurt. Bara fantasin sätter halt egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man lägga ihop det så fungerar både Stevia samt Sucralose bra. Tänk bara på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge speciell bitter eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.se räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns numera oxå med i Aromhusets urval, både lättsockrade och sockerfria för att bevaka allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda samt riktigt goda, du kommer aldrig vilja köpa färdig läskedryck åter!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att begagna på födelsedagstårtor, i bakning samt annat. Barn älskar de intensiva färgerna samt de mjuka smakerna, särskilt banan, melon och jordgubbe är barnens favoriter. Klicka Här för mer info.

Smak och färgsättare för vispgrädde: gul banan

Aromhusets vispgräddearom banan är en behag för ögat, smaklökarna och hälsan!