Aga Aqvia kolsyremaskin för hemmet

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett affärsverksamhet som levererar industrigaser till hela Europa, realitet är att företaget är främst i Europa på exakt detta. Som varumärke har Aga existerat i över ett sekel och än idag ligger Aga främst vad innefattar både utveckling samt sändning. Aga levererar gas till en lång rad koncept – allt från industritvätt till kylning, uppvärming och laboratorier. Gas är användbart på många plan samt i hemmet finns det mestadels representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen eller i terassvärmaren.

kolsyremaskin

Kolsyrat mineralvatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar uppnå en så vettig hälsa som genomförbart. Vi skall dricka mycket med vatten för att hålla våra kroppar samt dess funktioner i gott skick, men standard kranvatten blir snabbt trist. För att göra inmundiga lite roligare tillsätter vi bubblor samt antagligen en aning smak, Ramlösa och Vichy Nouveau har aldrig sålt så bäst som nu!

Buteljerat vatten med bubblor samt smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det i själva verket blott är vatten med en aning gas och smak i. Vatten har vi ju näst bredvid avgiftsfri i våra kranar! Därjämte är svenskt kranvatten oerhört fräscht samt nyttigt, till och med gentemot flaskvatten från «naturliga källor».

För att slippa kånka tunga flaskor vatten från affären kan man tillsätta bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en verkningsfull samt stilren kolsyremaskin som både ser attraherande ut i köket och skänker ens goda, rena, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 och är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverka ja inte bara kolsyremaskinerna, utan även gaspatroner, vattenflaskor och smaker som man kan begagna som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns två olika modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som kommer i fyra olika färger för att varje bo skall få en kolsyremaskin som passar in ihop med återstående inredning. Stålet är behandlat för att man ska undfly fula fingeravtryck samt modellen är framtagen för att bevaka på både vask samt bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har en aning annan färgsättning. Alla komplement till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte bara snällt mot plånboken och ryggen, utan innebär också ett ganska stort art för miljön. Vattentransporterna bidrar till en kännbar fraktion alla koldioxidutsläpp samt räknar man därjämte in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Aga Aqvia kan man tillverka både kolsyrat mineralvatten, smaksatt, kolsyrat mineralvatten och läsk med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat mineralvatten samt går att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat och cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna och andra sorter är goda att hava i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri smaksättning så kan man iaktta Aromhusets urval som innehåller 20 annorlunda smaker.

Aga Aqvia är inte bara snygg, miljövänlig samt säker, utan också enormt enkel att använda. Med ett lätt knapptryck på Aga Aqvia får man en mängd härliga bubblor i sitt kranvatten!