Aromhuset hjälper dig ge smak till kolsyrat vatten

Främja hälsan med smakrika kolsyrade drycker

En växande trend är framtställningen av kolsyrat vatten med smak. Våra krav på kvalitet och goda smaker ökar parallellt med varandra så vi accepterar varken ordinärt, alldagligt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i samma utsträckning som tidigare. Samtliga vet att vatten är den ultimata universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så vill vi ju ha våra bubblor samt den friska subtila smaken av frukt eller bär också, så då dricker vi lyxig Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

sodavatten

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har gränslös tillgång till i våra hem skiljer en hel del. Dessutom är det besvärligt att dra med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken tvingas dra med sig den åter till affären igen för pantning. Av denna orsak köper allt fler egna kolsyremaskiner, eller installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig relativt raskt ifall man dricker mycket kolsyrat vatten.

Smaksätt med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett framgångsrikt koncept för bordsvattenaromer. Det bakomliggande företaget heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer består av ett sortiment på 22 olika smaker att droppa i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de exklusiva, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Processen att kolsyra och smaksätta sitt eget vatten är extremt smidig, långt mindre energikrävande än att släpa tvålitersflaskor eller backar med små glasflaskor till och från affären ständigt. Därutöver äger man hela tiden tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för stunden.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer består av 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml smak per liter kolsyrat vatten, och eftersom de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man enkelt 2/3 av korken åt varje liter vatten man ska sätta i sin kolsyremaskin. Det går fullständigt utmärkt att mixa de olika smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan användas även till andra saker än enbart kolsyrat vatten. Ett par droppar från Aromhusets Toffee Kola är ljuvligt i morgonyoghurten, utan att fördärva nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som inkluderar bordsvattenaromer, kaffearomer och vispgräddearomer, är samtliga fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man addera det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som också finns tillgänglig i Aromhusets utbud. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med oerhört hög koncentration skänker samma sötma som ordinärt socker.

När det gäller kolsyrat vatten så behövs dock ingen sötma, det friska vattnet blir superbt för att släcka törsten när de underbara smakerna tillsätts. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten innefattar ett brett spektrum av smaker som uppskattas oerhört mycket av stora som små! Allt från mjuka smaker såsom Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och vidare till utpräglat vuxna smaker som Pepparmint samt Absinth.

Handla dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!