Extra syrlighet med citronsmak i det kolsyrade vattnet

Title=Fixa utsökt bordsvatten på egen hand
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Gör eget bordsvatten och spara slantar

Att ordna till sitt eget bordsvatten, men kolsyra, smak och hela baletten, är smidigare än man tror. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, sedan är man färdig att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som framställts hemma med det egna kranvattnet går på omkring fem kronor litern, då är priset för kolsyran och bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett kostnadsfri. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor i alla fall – inte ens tio.

sodastreamer kolsyrat mineralvatten smakerlemonadvichyvattenmineralvatten

Visst kostar det en del att köpa hem en kolsyremaskin, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så har man snart tjänat in pengarna. Med hjälp av en kolsyremaskin kan man dessutom tillverka egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer även fantastiska läskkoncentrat som består av 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, några är till och med helt sockerfria.

Smaksätt ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Åter till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har exploderat i popularitet sedan det lanserades på marknaden i början av 2000-talet. Visst kunde man finna Vichy Nouveau med touch av citron också innan dess, men de flera annorlunda, mer eller mindre exotiska, smakerna har kommit i en rasande hastighet de senaste åren. Och det ÄR utsökt! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få njuta av subtila, uppfriskande smaker utan adderad sötma, något som flera av oss sannerligen gillar.

I Aromhusets utbud av bordsvattenaromer ingår 22 skilda smaker

Aromhusets bordsvattenaromer inkluderar 22 skilda smaker. Dessa går att blanda med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Enbart fantasin sätter gränserna. Barnen tenderar att tycka mycket om de mjuka frukt- och bärsmakerna som Jordgubbe, Blåbär, Banan och Ananas, samtidigt som vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple samt Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig fantastiskt bra som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har köpt sig en kolsyremaskin, och väl utvalda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att köra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är 2 ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet befinner sig i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och påbörjar kolsyreprocessen. Därefter serverar man de krispiga och välsmakande bubblorna gärna med is med tanke på att kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man handla i elektronikaffärer, men även i välsorterade varuhus såsom ICA samt COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till åtskilliga tusen men ofta är de billiga helt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett bra märke bland kolsyremaskiner.

En hit hos barnen!

Barnen blir vanligtvis jätteglada över en kolsyremaskin och ger med lätthet upp sötsliskig läsk i växling mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det innebär att de får deltaga och tillverka bordsvattnet själv. En utbildande samt kul sak i köket!

Köp Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21