Smaksätt ditt bordvatten med Aromhusets lingon

Aromhusets bordsvattenarom lingon är en av tre nykomlingar i det rika utbudet av smaker för kolsyrat vatten, framställt av Gert Strand AB.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige samt utrikes. Företaget, som har sin grund i Svedala, strax utanför Malmö i Skåne, har med Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe samt läsk, haft stora framgångar – inte minst bland personer som vill minska på sitt intag av socker.

Samtliga Aromhusets produkter, inberäknat den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för en del läskkoncentrat som innehåller ca 20 % socker mot vanlig läsk, är helt fria från både kolhydrater samt kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något sätt. Istället skänker de fantastisk smak åt vatten, kaffe samt grädde/yoghurt/glass.

bubbelvatten smakeraqviasodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Aromhusets bordsvattenaromer är underbara att använda sig av i sitt hemkolsyrade vatten, flera använder sig av kranvatten samt en egen kolsyremaskin för att åstadkomma smakligt bubbelvatten, istället för att spendera massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker erhåller man därtill precis den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går också fint att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som många svenskar beundrar. Dessa röda små bär som är så goda att äta under skogspromenaden frambringar nostalgi i flera av oss. Lingonsmaken är härlig i vatten, inte för söt och mjuk, men heller inte sur eller bitter, utan exakt lagom och en smak som älskas av alla från 0-110 år.

Samtliga Aromhusets smaker går dessutom att sammansätta med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå väl ihop med t ex citron eller blåbär – smaker som redan finns i utbudet.

Aromhusets bordsvattenaromer är oerhört flexibla, de går både att kyla ner och hetta upp så man kan nyttja dem inom bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en massa annat. Blott fantasin sätter gränserna. Medan vispgräddearomerna är starkare i smak och bidrar till färg åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och helt fria från färg. Detta innebär att de känns naturliga för den som vill nyttja dem till saker som just yoghurt och glass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man ska mäta upp Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man får med alla andra bordsvattenaromer. Två ml arom är måttligt för en liter vatten, en praktisk doseringspipett följer med vid varje köp. Man kan även mäta upp med assistans av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml smak om man fyller den upp till kanten. Varje flaska innehåller 30 ml arom som räcker till 15 liter vatten ifall man doserar enligt anvisningar.

Ytterligare information om Gert Strand AB, Aromhuset och samtliga smaker för kaffe, vatten och grädde finns att få på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att handla på www.allt-fraktfritt.com, precis som alla andra smaker ur utbudet.