Gör ditt eget, kalorifria lingonvatten

Aromhuset har nu tagit fram några nya smaker till både kolsyrat vatten och grädde och en av dessa bordsvattenaromer är Lingon, en sann svensk storfavorit. Aromhusets lingon kan användas varje dag, när som helst, utan att bidra ens diet några kalorier, bara gudalik, okonstlad smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu lanserar en ny smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt land, men som däremot är sällsynt i de flesta andra länder. Det är rött till färgen och har vanligtvis ömsint, sötsur arom som för tankarna till skogen. Vem har inte plockat lingon som barn och ätit tills hela ansiktet blivit rött?

kolsyrat mineralvatten smakerkolsyrat mineralvatten essenserbordsvattenessenserläsk syprupkolsyrat vattenseltersvattenbordsvatten

Tillsammans med den nya lingonsmaken släpps dessutom två övriga smaker till Aromhusets redan gedigna utbud, vilket gör att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och går att lokalisera på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och köpa en flaska Ramlösa eller Loka för dyra slantar. Det är påvisat att det renaste och mest hälsosamma vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en mycket vis investering som man snabbt tjäna in om man dricker mycket kolsyrat vatten. Det går självklart att åstadkomma egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man inget mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar omkring 30 kr och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska blanda två ml arom till en liter kolsyrat vatten och det kan dels åstadkommas med den lilla flaskans kork alternativt med en doseringspipett som medföljer när man handlar aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett hälsosammare alternativ till läsk och ifall barnen tillåts utse smaker att smaksätta sitt vatten med så anser de i regel att det är det godaste man kan dricka. Sanningen är att smaksatt vatten är enormt läckert, Aromhusets smaker smakar naturligt och skänker precis måttlig mängd arom. Kolsyrat vatten får inte ha för mycket smak, då känns det snart mer som läsk, och detta har man minsann lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i många år och vidareutvecklar utbud och produkter oavbrutet. Övriga saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Alla dessa produkter är perfekta för de som håller olika typer av dieter och önskar minimera sitt intag av kalorier samt kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig också för diabetiker eftersom de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att prova Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och beställ en flaska, alla försändelser skickas utan fraktkostnad!