Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vår kropp utgörs till stor del av vatten

Att utse vatten som sin huvudsakliga dryck finns det flera bra anledningar till. Den mest tydliga anledningen är utan tvivel den personliga hälsan. En människokropp utgörs till 55-75 % av vatten vilket gör det glasklart att man tvingas fylla på med färskt vatten regelbundet. Vatten finns i mycket av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att intaga rent vatten likaså, oavsett hur stora mängder av allt övrigt man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

bubbelvatten smakersodastreamersodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Kolsyra ditt vatten om det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten en aning kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än slätt, dessutom lämnar det en pur och frisk känsla efter sig i munnen, svalg och magen, och passar därför enastående som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man köpa i affär också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna ekonomin skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir avsevärt lägre och man slipper bidra till de tunga transporter som kör buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både slantar och miljö

En kolsyremaskin behöver inte kosta speciellt mycket, man kan för skojs skull kalkylera hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna erhålla för samma pris och sedan bedöma hur snabbt man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta tror. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten erbjuder idag så många goda smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är facit. Dessa fantastiska aromer finns i 22 olika smaker som samtliga går att blanda med varandra för att skapa spännande smakfusioner. Gert Strand AB är företaget som står bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med många års erfarenhet av framtagning av essenser samt koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten härlig smak

Aromhusets bordsvattenaromer skänker det kolsyrade vattnet fyllig smak, utan att vara för markant. De består av inget socker alternativt sötningsmedel och ger därför ingen sötma. Smakerna är helt jämförbara med de som LOKA samt Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill åstadkomma sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Portionera försiktigt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, omkring 2 ml per liter vatten.
3.Vrid fast eller klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, olika maskiner erbjuder här olika alternativ
5.Skruva eller dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är klart att drickas
6. Servera med fördel tillsammans med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt behändig process som kräver betydligt mindre ork än att gå mot affären, släpa med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna kånka med sig dem åter till affären för att panta dem.

Köp Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.