Kombinera sockerfria dieter med smakrikt bordsvatten

Sockerfria dieter populärare än någonsin

Enligt en del dieter så är sockerintag fullkomligt uteslutet eller att det åtminstone finns en rekommendation om att minska kraftigt på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har haft enormt genomslag de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa substituerar sockret med sötningsmedel som Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli direkt oerhört begränsat, visst blir maten också begränsad, men nya recept utvecklas hela tiden och idag finns det recept gällande allt från pannkakor till bröd samt tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men vad gäller dryck då? Vad kan man intaga med gott samvete om man går på en diet som inte ger utrymme för socker? Inte juice, inte läsk (frånsett light givetvis), inte saft…

Vatten är, såsom vi samtliga vet, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter per dag rekommenderas alla – förutom det man får i sig via maten.

smakaromersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Svenskt kranvatten – bästa drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt övrigt vatten när det handlar om vilket som är mest nyttigt att dricka. Vi har verkligen tur att ha så okomplicerad tillgång till fräscht vatten omedelbart ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta dock inte tillgång till direkt ur kranen, även om kolsyrekranar installeras i allt fler hushåll för varje år som passerar. Kolsyrat vatten får de flesta inhandla från affären, om de inte har en kolsyremaskin hemma vill säga.

Kolsyrat vatten skänker frisk känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att intaga oavsett vilken diet man går på, kolsyran tillför inga kalorier och därför heller inga kolhydrater. Att intaga kolsyrat vatten ger ofta en mycket festligare känsla än att dricka alldagligt vatten, därutöver är känslan av de krispiga bubblorna i mun och svalg härligt uppfriskande. Många tycker också att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen om man ätit en aning för mycket, så i anknytning med just mat är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som raskt blev vida uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten samt Loka, som fått smak från friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet består av inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att dricka, de har endast en ringa smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten tillsammans med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten i hemmet, så kan man sätta smak på det med någon av Aromhusets 22 fantastiska smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker alla spektrum. Klassisk, frisk Citron, mjuk Banan, uppfriskande Pepparmint alternativt exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan också köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som står bakom Aromhusets framgångsrika bordsvattenaromer. De vida smakerna innehåller inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som följer en sträng diet kan med gott samvete njuta av läcker dryck tack vare dessa produkter. Det är inte enbart bantare som gynnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan alla som värderar ett sunt leverne utan socker och onödiga tillsatser.

Köp dina bordsvattenaromer from Aromhuset genom www.allt-fraktfritt.com.