Smaksatt bordsvatten – både gott och nyttigt

Det är lätt att ersätta läsken mot fräscht, kolsyrat vatten

Smaksatt kolsyrat vatten har definitivt en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har blivit van vid att intaga läsk kräver ofta denna förfriskning och nöjer sig inte med vatten som ersättare – men det är faktiskt lättare än man tror att avsluta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som vanligt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som främjar god hälsa. Det är energigivande, uppiggande, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, stimulerar matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – självfallet – släcker törst effektivare än någon annan förfriskning.

sodavatten smakersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, alternativt vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att dricka mer och mer därför att törsten aldrig släcks. Den ultimata törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, vanligt vatten.

Kolsyrat vatten är smakligt och hälsosamt

Det kolsyrade vattnet är roligare än alldagligt kranvatten, och med tanke på att kranvattnet är det nyttigaste vattnet man kan dricka så kan man förena de två genom att använda en kolsyremaskin för att tillhandahålla kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man massor kolsyrat vatten så tjänar man så småningom in pengarna man har investerat i maskinen i förhållande till de slantar man skulle ha lagt på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med Aromhusets bordsvattenaromer, för vänlig smak utan sötma. Tillsammans med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man köper i affären – såsom LOKA och Ramlösa, men för en bråkdel av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framställda efter massor av tester så att samtliga de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värd för alla 22 bordsvattenaromer är enastående. Smakpaletten går från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom samt Toffee Kola till riktiga vuxensmaker som Pepparmint, Citron-Lime samt Absinth. Däremellan finns såväl klassiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det okomplicerat att köpa flera på en gång, risken är annars att det blir för besvärligt att välja.

Tappa kilon med vattnets hjälp

Om man klarar avsluta den dåliga vanan att intaga läsk i tid och otid och ersätta läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan få smak med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med denna skiftning att tappa kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av olika slag i kampen mot övervikten, en del är med bestående livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är extrema dieter som bara pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, ytterst kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man följer så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller inga kalorier och därmed även noll kolhydrater och har således ingen effekt på blodsockret.