Smaksätt ditt kolsyrade vatten hemifrån

Ökade anspråk på dricksvatten

Vi är inte fullt nöjda med kranvattnet vilket märks klart på den enorma konsumtion av kolsyrat vatten. Samtidigt vill vi ha vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så svårt att motstå alla lockande alternativ.

smaksatt bordsvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och folk släpar tunga 2-literflaskor till och från affärerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att rena munnen med mellan tuggorna och har de ren smak av någon god frukt eller goda bär så är det hela självfallet ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen och färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man gärna undviker att mata sina barn med, och sig själv också för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett fint alternativ!

Med hjälp av en kolsyremaskin spar man både pengar samt energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmabruk så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet ganska mycket. Själva kolsyremaskinen kan man påträffa för så lite som 600 kronor, men de kan också kosta några tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man mycket kolsyrat vatten tjänas dessa pengar in ganska raskt och kolsyrepatronerna är inte speciellt kostsamma.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att sätta smak på sitt kolsyrade vatten är det allra bästa alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 fantastiska smaker, fria från socker och sötningsmedel samt onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer är tillräckligt för att tillhandahålla smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är nog för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns därutöver i generösa 270 ml-flaskor.

Det är mycket enkelt att dosera aromerna med assistans av de små flaskornas korkar, därutöver tar de upp så lite plats i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med favör också blandas för att frambringa nya kombinationer som är lämpade perfekt för var persons unika smakspektrum.

Barnen tycker att kolsyrat vatten är roligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och arom av någon mumsig frukt såsom banan, jordgubbe alternativt smultron. Som ett alternativ till saft samt läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer utmärkt – för stora som små.

Enorma framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som står bakom Aromhusets framgångsrika produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och bildades år 1974. Utöver bordsvattenaromer framställer Gert Strand AB en lång rad andra essenser, frukt- och ört oljor, smaker och aromer för matindustrin över hela världen. I och med det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer vuxit och lett till stora framgångar.

Man kan spana in hela Gert Strand AB:s sortiment på www.allt-fraktfritt.se, här kan man också handla på sig samtliga de bordsvattenaromer man tycker verkar mumsiga, utan att betala för frakten!