Ska man välja spridarbom eller behandla gräset med hjälp av en ejektorflaska?

För vissa så är arbetet i trädgården ett rent nöje medan andra ser det som ett nödvändigt ont. Oavsett om man är i trädgården för att man vill alternativt därför att man måste så kan det vara bra att betänka ifall man ska använda sig av en spridarbom eller en ejektorflaska för att med järnvitriol processa mossa i gräsmattan.

spridarmunstycke

Så enkelt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att flera väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att därpå lätt kliva runt på gräset är att det här fungerar bra på mindre ytor. Om man har en mindre trädgård som man vill behandla med det järnsulfat mossa inte klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord därför att det är väldigt betydelsefullt att man gör något åt mossan innan man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Om det blir för komplicerat att handskas med mossan i gräset så kan det slutligen bli så att man av ren lathet börjar dilla om att den egentligen är rätt förnäm som den är och att man likväl vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är flera samt attraktiva

Med stor tomt så kan man ju icke framföra att spridarrampen är det ultimata alternativet då man kommer att behöva ladda på vattenkannan och mixa järnsulfat med vatten åtskilliga gånger för att täcka hela gräset. järnvitrol. Även om spridarbommen är behändig och ger god spridning så kan det kännas en aning omständligt att oupphörligen springa och fylla på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen därför att därpå låta blandningen hända i själva flaskan. På så vis så kan man kliva runt på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Det här är ju den perfekta lösningen för dig som ej tycker att det är så vidare trevligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja möjligen även beror lite på ekonomi men det ska sägas att det icke kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan trots att den skänker en så behändig lösning. En spridarbom kan man ju använda åtskilliga gånger, och faktum är att många väljer att komplettera ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få ytterligare personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man alltid behöver ha enastående redskap för att klara av arbetet med gräset. Om man icke har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det lätt tröttsamt. Det är centralt att ha en vattenslang som kommer åt I hela trädgården därför att gti dunk ska fungera.