Rök elcigg istället för tobakcigaretter

Kan man byta ut vanliga cigaretter mot elcigg, det är en fråga som många som letar efter bra sätt att sluta röka på ställer sig. Rökning som rökning säger de som tycker att electrocigarette bara är ett annat alternativ för rökning. Men tro det eller ej så kallade e-cigaretter är mycket säkra.

Om du har bestämt dig för att sluta röka kan ett startpaket vara en bra investering, det finns dessutom olika smaker på cigaretten att välja på. Det här kan rentav vara det som gör att man känner lite mer inspiration och tycker att det blir lättare att leva ett hälsosamt liv.

billig

Hur länge räcker en elcigg efter första användningen?

Batteriet bestämmer hur länge du kan röka samma elcigg. 1 000 bloss på ett batteri är inte ovanligt. Men för att du ska kunna uppnå det måste du sköta om din produkt på rätt sätt.

Olika el-cigaretter ser olika ut. Det är också utseendet och kvaliteten som avgör priset. elcigg smaker
När du köper en e-cigg online möts du av fina erbjudanden men tänk på att undersöka kvaliteten på batteriet. Om man vill ha längre hållbarhet ska man satsa på kvalitetsprodukter.

Självklart finns det elcigg som är framtagna för kortare perioder. Om du aldrig har provat en el-cigg förut kan det vara bra att testa för att förstå vad det hela handlar om.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. Med en electrocigarette som är utan nikotin så kommer man inte att bli beroende. Man kan alltså feströka helt utan risk för att hamna i ett rökträsk där man betalar mer och mer för drogen som alla blir så sura på.

El-cigaretten är svårslagen, den stör nämligen inte andra. E-juicerna kan producera många behagliga smaker och dofter. Det kan jämföras lite med vattenpipor som kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft. Här slipper du dessutom den farliga tobaken.

På nätet kan du köpa både e-juice och e-cigg

Köp dem i Svenska onlinebutiker. Det finns butiker som har stora sortiment där man kan finna de mest fantastiska smaker. Rökningen har blivit uppdaterad. Sök igenom hela utbudet av e-cigaretter.

Tillse att du förstår hur produkten fungerar. Då håller den bättre.