Det kan räcka med AROMOLJA för att ge ditt hem en trivsam doft.

Det är lätt att med enkla medel som aromatiska oljor få ett hem att kännas mycket trivsammare och välkomnande. Många sätt att använda AROMOLJA, men först ska vi titta närmare på dess dofter. Du kanske känner till ETERISKA OLJOR från besök hos massageterapeuten som använder dessa för att påverka sinnet på ett positivt och avslappnande sätt med aromaterapi. Aromoljor används inte bara till massage eller att ge goda dofter, de används också för att smaksätta drycker som exempelvis kaffe.

ekologiska

Det gäller att hitta de ETERISKA OLJOR och AROMOLJA som du gillar.

Det är givetvis viktigt att hitta just de oljor vars dofter faller dig på “läppen”. En del tycker att mandarinolja och limeolja är så fräscha medan vissa finner att dessa är alldeles för fruktiga. Däremot är de flesta överens att Pepparmintsolja och Eukaluptysolja är friska och till och med ger lite kyla.

Experimentera med olika oljor och deras helt olika dofter och var en dofternas upptäcktsresande. Om du använder dig av doftkrus med ljus som värmer vattnet kan du prova en mängd olika oljor eftersom det bara behövs ett par droppar olja till varje försök. Tack vara Internet är det lätt att hitta en bra webbutik som erbjuder ett stort sortiment av olika oljor med bra kvalitet och till bra priser.

Den doft du har som favorit på sommaren är förmodligen inte samma som under vintern. Under vintern vill du ha varmt och mysigt med rogivande doft, värme och levande ljus. Det som passar bäst på vinter kanske inte passar alls på varma sommarkvällar.

Det är som sagt fritt fram att experimentera med både dofter och smak, en munspray blandad av vatten och några droppas pepparmintolja kan vara en idé. Skaka före användning. Blanda i fler oljor för ännu med smak, det blir nästan som halstabletter eller godis, jättegod och frisk andredräkt och halslindring.

Tips: Engagera familjen i att experimentera olika dofter för olika rum i hemmet. Om ni har problem med löss hos era barn som går på dagis eller förskola, prova att applicera lite AROMOLJA bakom öronen på barnen. Löss, eller blodsugare håller du bort enkelt eftersom de inte gillar samma dofter som oss – vilket är tur.

Du kan ge ditt morgonkaffe eller barnens kolsyrade vatten helt egna smaker.

Billigare läsk än att tillstätta 1 droppe AROMOLJA till 1/2 – 1 liter vatten som du kolsyrar finns knappast. Om du känner för lite nya smaker på ditt kaffe eller kolsyrade vatten kommer du upptäcka en helt ny värld.

Hundratals olika smaker kan ge ditt gamla brygg- eller kokkaffe en knuff mot nya upplevelser. En droppe eukalyptusolja i kaffemuggen ger dig en doft av himmelen. Visste du att du inte behöver åka hela vägen till Gränna för att njuta av en polkagris? Pepparmintolja fixar det. Det är genom att mixa flera olika sorters aromolja du kan uppnå nya himmelska höjder. Ett billigare alternativ till exklusiva smakupplevelser finns knappast.

Känner du dig mulen och kulen? Pigga upp dig själv med en god kopp kaffe med polkagris eller eukalyptyssmak. Lite pepparmintolja i kaffet eller ditt kolsyrade vatten kan ordna en krånglande mage.

När du tror att du har hittat din ultimata egna smak, stanna inte där för det väntar hundratals runt hörnet. En droppe av den oljan blandat med en droppe av en ny aromolja skapar något helt nytt. Var inte rädd att prova, billigaste upptäcktsfärden du kan hitta. Alla har sin favoritsmak, så det gäller att tänka på det när du beställer.