Ett litet antal tips för framgång på ketosis diet

Ehuru den ej är långt ifrån så aktuell som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, har en kolhydratfattig ketogen kost ännu mycket högt aktning i många kretsar som en verkningsfull viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på allt-fraktfritt.se.

Nedan följer några tips för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. ) Drick mycket utav vatten.

Också när man nyttjar en ketogen diet, så innehar din kropp besvärligt att bibehålla så mycket vatten som den ska, så att dricka mycket vätska är absolut erforderligt.

Flera experter föreslår att männens intag ska vara åtminstone 3 liter dryck var dag, medans motsvarande nummer för kvinns är 2, 2 liter per dag.

En bäst tecken på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är klar alternativt ljusgul, får du antagligen tillräckligt mycket fluid.

Ta med dig en butelj vatten var man än knallar!

2. ) Glöm inte fettet!

Lätt uttryckt, våra kroppar ska bränsle för att funka.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, behöver våra kroppar en alternativ energikälla.

Alldenstund protein ej är en effektiv energikälla, vänder sej våra kroppar till fettet.

Fett du äter medan du är i ketos nyttjas för att ge kalorier, vilket tillverkar det mycket besvärligt att ackumulera fett medan man är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så ofta som genomförbart: Födoämnen som avokado, oliver, nötter samt frön är idealiska.

3. ) Finna din kolhydratgräns.

Alla våra kroppar är annorlunda.

Somliga måltider måste följa en strikt kolhydratfattig diet som innebära användning utav kortare tid än 20 gram per dag utav kolhydrater.

Övriga dieter kommer att hitta att de behagligt och enkelt kan hejda i ketos samtidigt som den förbrukar 50, 75 eller 100 gram kolhydrater.

Det endaste sättet att veta säkert är ”trial and error”.

Köp Ketostix alternativt andra avtryck av remsor för keton urinanalys samt granska din kolhydratgräns.

Om man upptäcker att man har en del spelrum, kommer det att göra att vidmakthålla din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.

Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.

4. ) Var begåvad med spriten.

En utav de stora aspekterna förurom att kunna äta fet föda med ketogen diet är att du kan inmundiga sprit utan tillgängliga din viktminskning alltför långt ur bana. Mer information här.

Vitsen är att man kan dricka osötad sprit som vodka, rom, tequila, gin, whisky, konjak och brandy tillsammans med enstaka lågkalori bira.

Begagnad lågkalori dricka för att blanda spriten och drick mycket vatten för att ej få vätskebrist, alldenstund en baksmälla kan göra dej notoriskt dålig när man är i ketos.

Samt kom ihåg, kalorier räknar fortfarande, så gå ej överbord.

Allt med måttlighet.

5. ) Inneha tålamod.

När ketogen diet är bekant för att ge en flink viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna utav kosten, är viktminskning alltid en långsam, tidsödande arbetsgång.

Bliva inte befängd om vågen ej visar på en direkt viktminskning, eller kanske visar små viktökningar, för ett par dagar.

Din kilon varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett antal element.

Glöm inte att begagna statistik som hurdan dina plagg matchar alternativt kroppsmått för att se dina avancemang, kan ge mer än vad vågen visar.