Kalciumaskorbat istället för askorbinsyra för personer med känsliga magar

Då och då kan det behövas mer vitaminer därför att vi inte alltid får I oss nog. Med ett bra kalciumaskorbat pulver så får man c-vitamin som åstadkommer en massa bra saker i kroppen. Det är rentav ingen myt att man kan hålla sig friskare med cvitamin för det är vetenskapligt bevisat att det är med och stärker immunförsvaret.

kalciumaskorbatallt-fraktfritt.se och för hund på brahund.se. Pulvret som man använder sig av är basiskt och man blandar det lätt med en dryck som man brukar dricka eller så kan man strö det ovanför mat. Man behöver således inte få i sig något som rubbar magen och det är verkligen en enorm fördel. Du kan göra mer med pulvret som innehåller kalciumsaltet från askorbinsyra Det finns mer nytta med pulvret som du får i en burk. Det kan nämligen användas för annat än inre hälsa. Visste du att du kan bleka håret med c vitamin? Detta är helt genomförbart och lätt gjort med kalciumaskorbat som kommer i en så behändig skepnad. Man kan helt enkelt mixa pulvret med vatten (men askorbinsyra fungerar bättre) och hantera håret. Det finns lite olika kurer som alla är enkla att begripa och att utföra och som skänker en fin effekt. Den blir förstås ej lika stark som med starka kemiska produkter men nog för att man ska se en användbarhet med blekningen. Mer fakta på denna länk.

Man kan även behandla huden med pulvret. Här är det även bara att mixa med vatten samt badda på. Resultaten låter inte vänta på sig och behandlingen är högst okonstlad och fräsch vilket är något som väldigt många gillar och är ute efter.

Det är enormt effektivt att ha det här pulver till hands därför att kunna sparka igång immunförsvaret.