Aqvia kolsyremaskin skänker de bästa bubblorna

Aqvia kolsyremaskin är framtagen av Europas dominerande gasleverantör Aga. Aga har hundraåriga anor samt sina rötter här i Sverige. Aqvia är ett koncept för kolsyrade drycker i hemmet, där man saluför allt från själva kolsyremaskinerna till gaspatronerna, aromer, essenser samt öviga komplement.

Aga är ett prestigefyllt affärsverksamhet som vill ge sina kunder det bästa på marknaden samt när man tog fram Aqvia kolsyremaskin så var man noggrann med alla detaljer. För snygg och tidstypisk design tog man assistans av den erkända formskaparen Eva Lilja som tidigare jobbat med giganter som IKEA samt Alcro. Lilja skapade Aqvia Exclusive i minimalisktiskt, skandinavisk stämning. Materialen var rostfritt stål som specialbehandlats för att man skall undfly osmickrande fingeravtryck på kolsyremaskinens ytor, därtill plast. Eva Lilja gjorde fem varianter på Aqvia Exclusive, alla med varsin detaljfärg av bäckmörkt, brunt, brandgul, lime alternativt creme, detta för att alla hem skall få tillgång till en kolsyremaskin som matchar in i den övriga inredningen.

I flera tester för kolsyremaskiner har Aqvia kolsyremaskin stått sig bra, mestadels i topp men om inte som nummer ett så alltid bland topp tre. Den största konkurrenten är klassikern Sodastream, men Wassermaxx är oxå ganska populär. Stilmässigt vinner Aqvia lätt med sin sobra form och både vad innefattar användarvänlighet samt själva kolsyran den producerar får den alltid goda bedömningar.

kolsyrat vatten smakersodastreamersodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Kolsyrade drycker är mer eftertraktade än någonsin. Antagligen är vi bortskämda, men de flesta av oss föredrar att dricka frsächt bubbelvatten framför slätt. Detta märks före allt på hur mycket kolsyrat mineralvatten som säljs i handeln varje år. För varje år som håller så ökar försäljningen. De smaksatta, kolsyrade dryckerna är de som är på snabbast frammarsch, vi älskar den svaga, friska smaken av frukt alternativt bär i vårt bubbelvatten samt oftast innebära dessa smaker inga tillägg kalorier vilket oxå är en stor fördel idag när vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss.

Dricka är förstås oxå populärt, men allt fler väljer sockerfria varianter. Med en egen Aqvia kolsyremaskin kan man göra sitt eget kolsyrade vatten och krydda ledigt med antingen bordsvattenaromer alternativt läskessenser. Man kan till och med göra egen cider! Det finns flera affärsverksamhet som saluför aromer, essenser samt koncentrat för kolsyrad dryck, bl a Aga Aqvia, Aromhuset, Sodastream samt Sonjo – samt flera har sockerfria varianter.

När man själv kolsyrar och smaksätter sitt vatten så sparar man en del pengar, särskilt på sikt. Kranvatten är mycket billigt, för att inte berätta hurdan rent och rent det är! Läskkoncentrat och bordsvattenaromer kostar lite, men inte tillnärmelsevis så mycket som färdigsmaksatta drycker gör. Själva kolsyremaskinen är förstås en aning av en investering, men också de pengarna tjänar man snabbt in om man dricker mycket kolsyrad dryck.

När man köper en Aqvia kolsyremaskin så får man en kolsyrepatron på köpet. Denna räcker till ca 60 liter vatten och när den tar slut lämnar man in den till sin återförsäljare och köper en ny. Aqvia kolsyremaskin hittar man i de flesta elektronikbutiker.