Fräscht och gott bordsvatten med smak av Svart Vinbär

Aromhusets friska smak av Svart Vinbär ger god smak åt ens kolsyrade vatten och för tankarna till milda sensommarkvällar. Man doserar lätt med flaskans kapsyl eller medföljande doseringspipett och avgör själv hur mycket smak man vill ha i sitt vatten. Utan vare sig socker eller tillsatser som färgämnen och sötningsämnen är Aromhusets essenser ett bra val för den som vill leva ett sunt och naturligt liv, fyllt av underbara smaker.

Gert Strand AB lanserar smaken Svart Vinbär i sitt sortiment av bordsvattenaromer. Svart vinbär är en fräsch och syrlig essens som verkligen piggar upp ens kolsyrade vatten.

Många väljer idag att byta ut vanligt stilla vatten mot kolsyrat dito och sedan några år tillbaka säljs det mer smaksatt kolsyrat vatten i Sverige än neutralt. Genom att tillsätta kolsyra i sitt vatten får man en fräschare känsla i munnen, samtidigt som vattnet både friskar upp och släcker törsten på ett lite festligare vis än vanligt vatten. Kolsyra framhäver också smaker så bordsvattenaromer framhävs oerhört bra i vatten med tillsatt kolsyra. Bäst resultat får man om vattnet också är kyligt.

Smaken av Svart Vinbär är syrlig samt uppfriskande och går att mixa med andra smaker ur Aromhusets utbud. Totalt sett finns det 16 smaker och just Svart Vinbär blandas med fördel med de andra bärsmakerna, hallon samt blåbär, alternativt med citron för en riktigt syrlig smak som passar bra till maten.

sodavatten

I andra länder är det inte alls enkelt att finna kolsyrat vatten som är smaksatt, man har inte insett vilken skillnad lite smak medför för dryckesupplevelsen. På sin höjd kan man finna kolsyrat vatten med smak av citron i utlandet, men med Aromhusets 16 smaker kan man växla i nästintill oändlighet. Svart Vinbär är också en frisk och syrlig smak, i stil med citron, men är lite mer spännande för smaklökarna med sin somriga bärsmak.

En väldigt bra aspekt med Aromhusets essenser är att de varken innehåller färgämnen, socker alternativt sötningsmedel. Därmed passar de alla som försöker dra ner på sitt sockerintag – diabetiker, barn, dietföljare, alternativt de som enbart försöker dra ner på artificiella substanser men samtidigt tycker om goda smaker.

Doseringen är okomplicerad, aromflaskans kapsyl rymmer 3 ml, 1 ml arom per liter vatten ger ca liknande mängd smak som de smaksatta, kolsyrade dryckerna man köper i butik och 2 ml skänker tydlig och fruktig smak. Vill man ha riktigt mycket smak så tillsätter man mer tills man själv tycker att det är lagom.