Ge smak åt vattnet

Det är viktigt att dricka både gott och nyttigt

Smaksatt vatten är mycket lättare att dricka än alldagligt, vanligt kranvatten – därför att det är godare. Problemet är att det smaksatta vattnet är så kostsamt gentemot det släta som finns i våra kranar. Det är även mödosamt att släpa med sig från affären stup i kvarten, och inte helt så nyttigt som vårt enastående svenska kranvatten är.

sodavatten

Man står i butiken och väljer mellan att lägga pengar på två liter smaksatt, kolsyrat vatten alternativt en läsk till veckans lite festligare stunder. Måhända handlar man både och, eller så köper man läsken – för vatten finns ju faktiskt i kranen där hemma. Lösningen när det innefattar det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs till skyhöga priser ute i butik är att investera i en kolsyremaskin till köket där hemma och göra sitt eget. På så vis får man kolsyrat vatten exakt när man önskar, till en bråkdel av kostnaden och utan att behöva dra med sig extra tyngd från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att införskaffa för mellan 600 kronor och åtskilliga tusen, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så tjänas de slantarna så småningom in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds genom våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den underbara, diskreta smak på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept framtaget av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen droppas i köpt, kolsyrat vatten, eller i det vatten man själv kolsyresätter hemma.

Utbudet av bordsvattenaromer är stort – hela 22 smaker finns att selektera bland – från söta, barnvänliga smaker som Banan, Smultron, Vanilj och Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker som Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint och Absinth. De flesta av alla jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, samt Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har rönt stora framångar, mycket för att de kan intas av de flesta. Dessa smaker består av varken kolhydrater eller kalorier vilket innebär att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De innehåller inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som önskar ta hand om sin kropp och hälsa.

Doseringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna är tillräckligt för att sätta smak på en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed sätta smak på hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs också i rejäla 270 ml flaskor som lämpar sig för exempelvis arbetsplatser, barer samt restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flera skilda smaker för att växla – eller blanda!

Alla aromhusets bordsvattenaromer finns att handla på www.allt-fraktfritt.com