Inte en enda kalori i de smaksatta kolsyrade dryckerna

För mycket kalorier leder till trötthet

Det är enkelt att samla på sig kalorier men komplicerat att bli av med Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de ger mycket kraft, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess åstadkommer sockret att blodsockret snabbt går upp och sedan ännu snabbare ner igen, vilket leder till trötthet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

kolsyrat bubbelvatten smakerkolsyrat mineralvatten essenserbordsvatten smakerläsk syprupmineralvattenvichyvattenbordsvatten

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss lite under arbetstid eller fritid så blir effekten ur ett större perspektiv den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men alla de andra dryckerna ger ett oerhört kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att därpå ge en riktig djupdykning. Vatten är den ultimata drycken att ta till när man vill kvickna till – det ger vare sig kaloripålägg eller negativa effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens samtliga funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den ultimata drycken

Vatten kan drickas med eller i frånvaro av kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kallt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt alternativt bärsmak. Allt fler väljer att handla hem en kolsyremaskin för att ha tillgång till färska bubblor från det nyttiga kranvattnet när än törsten sätter in. Även arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större omfattning.

Gott kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man smaksätta sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det bästa alternativet på marknaden idag. Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer innefattar 22 fantastiska smaker med enorm mångfald där alla kan upptäcka sina favoriter. Typiska smaker som Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare som Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola och Absinth.

Alla Aromhusets produkter, som bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com – låga priser samt ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små och stora flaskor

Flaskorna som man handlar för hemmabruk består av 30 ml arom per flaska, vilket räcker till 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket möjliggör köp av åtskilliga flaskor samtidigt. Olika familjemedlemmar måhända gillar olika smaker, eller så vill man ha att variera med. Det går också mycket fint att mixa olika smaker med varandra för att etablera egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med arom så har man en perfekt dos för att ge smak åt en liter kolsyrat vatten.

För företag, restauranger, kaféer och barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor består av 270 ml smak och mäts upp med en smart pump där en pumpning smaksätter en halv liter kolsyrat vatten.