Få musklerna att vidga med Vietnamesisk kanel

Insulin är ett förhållandevis typiskt, men livsfarligt, dopningsmedel bland bodybuilders. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel ger en liknande ökning i muskelmassa – fast utan farliga bieffekter. Gert Strand AB släpper nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En naturlig muskelfrämjare

Att kanel, och i synnerhet Saigonkanel, äger hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som människor har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man insett att kanelen har ännu fler egenskaper som gynnar människors välbefinnande – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens förmåga att vidga muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler expanderar när man tränar och äter i enlighet med konstens regler, men det finns flera saker som man kan utföra för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron och insulin är vanliga dopningsmedel för att upprätta omfångsrika muskler, men samtliga medför de enorma hälsorisker och är vanligtvis beroendeframkallande. Det är okej att vilja bygga muskler, men det ska ske på ett hälsosamt vis och det är här kanelen kommer in i bilden.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som stimulerar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska klara av att mottaga energin som kommer in genom mat, dryck och tillskott. Nu handlar det inte om insulin som muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad även kanelen gör i kroppen på en person som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ger ökning åt muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den också fettdepåerna. Det finns få övriga ämnen som samtidigt åstadkommer dessa resultat eftersom det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) alternativt katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, precis på det sätt som är önskvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna känt till i årtionden, diabetiker rekommenderas inte allt för sällan ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av många förebyggande åtgärder givetvis. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas även förbränningen av detsamma och enligt vissa studier kan riktigt kraftfull kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den ultimata

Det verksamma ämnet i kanel heter kanelaldehyd och finns i högst dos i extrakt från vietnamesisk kanel – upp åt 25 % av dess essentiella olja består av kanelaldehyd! För maximal verkan utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som också finns i kanel, kan man välja en daglig dos på upp till fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med hjälp av Saigonkanel!

Kanel är oerhört utsökt i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en pigg promenad på minst en halvtimme och därpå en rejäl, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt ges ännu fler fördelar av Saigonkanelen då den också visar tendenser till att stimulera ketos. bantning inspiration
.

Köp din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!