Saigonkanel hjälper dig gå ner i vikt

Att vietnamesisk kanel är bra för viktnedgång är något som vetenskapen börjar få fram uppenbara bevis för. Gert Strand AB – företaget som rönt stora framgångar bland annat med hjälp av sina aromer för kaffe, vispgrädde samt bordsvatten – lanserar nu egen Saigonkanel av högsta kvalitet.

Saigonkanel minskar midjemåttet

Det går inte att med en enda mening klarlägga varför Saigonkanel underlättar viktnedgång, för processen är relativt invecklad. Oavsett hur det går till så ger ett dagligt intag av 2-4 gram en betydligt effektivare förbränningsprocess – och det räcker som upplysning för flera. Den som vill veta mer kan dock fortsätta läsa.

Den vietnamesiska kanelen är den ultimata

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanel, dvs. den kanel som vi hittar i dagligvaruhandeln. Skillnaden mellan de två är trots det någorlunda markant. Att «kanel är nyttigt» har vi matats med sedan barnsben, men just vilka hälsofrämjande egenskaper denna utsökta krydda har är för de flesta vagt. Saigonkanel är kraftfullare än Kassiakanel, såväl i doft och smak som i färg och densitet, man kan mäta upp avsevärt mindre av sin Saigonkanel för att uppnå likadan smak som man får med hjälp av normal dosering av den «vanliga kanelen».

Gå ner i fettmassa medan du ökar muskelmassan

Den som «vill gå ner i vikt» vill i själva verket gå ner i fettmassa, att ha muskelmassa är enbart bra så det finns ingen orsak till att önska göra sig av med den och muskelvolym väger mer än fett. För att öka förbränningen av fett finns det mycket man kan göra, träna och äta kolhydratsnålt är två effektiva metoder. Hög insulinkänslighet ger bättre förbränning, samt hindrar blodsockret från att lagras i fettvävnaden, och det är bland annat här som Saigonkanel spelar en betydande roll.

Höjer insulinkänsligheten

Saigonkanel höjer insulinkänsligheten och sänker därmed utsöndringen av insulin i kroppen, vilket är utomordentligt för den som vill gå ner i fettmassa. Detta i sin tur påverkar sköldkörteln positivt med tanke på att den slipper slitas ut i förtid. Människor med diabetes har fått klart goda utfall av ett dagligt intag av kanel, och vissa har till och med fått sänka sin dagliga insulindos (i samråd med doktor).

Saigonkanel maximerar ketosen

Den som följer en kolhydratreducerad diet, som LCHF alternativt Atkins, bryr sig inte längre så mycket om att utjämna sina blodsockernivåer med tanke på att de i stort sett alltid är låga. Kroppens primära energikälla har blivit ketoner och tillståndet i kroppen kallas ketos. Ifall insulinkänsligheten är låg kan kroppen emellertid fortskrida att framställa för mycket insulin, fastän ingen eller oerhört lite glukos behöver tas om hand, detta kan hindra för en del att nå ultimat ketos oavsett hur mycket de anstränger sig.

Saigonkanel verkar vara till gigantisk hjälp i dessa fall eftersom den höjer insulinkänsligheten och därmed försätter kroppen i det fettförbrännande tillståndet ketos utan någon större bantning 8-16
påfrestning.

En flexibel krydda

Kanel är smakligt i kötträtter, som krydda i kaffet eller teet, på morgongröten eller som smaksättare i efterrätter. Köp Gert Strand AB:s kvalitetssäkrade Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.