Svalkande att producera egen slush under heta sommardagar

När det är sommar vill vi för jämnan ha någonting svalkande att dricka En slush kan vara exakt det som gör att man får ny vällust och kraft igen, men det är ju ej varje gång som man har lust att bege sig till ett kafé med stor slush maskin därför att erhålla drycken. Istället så kan man skaffa en egen slush mugg som i grund och botten fungerar mycket likt en slushmaskin.

hyra

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Ifall du blott har en slush mugg som är till för att mixa den goda is-drinken i så kan du även bringa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se och Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du inte krångliga slush recept. Det är enbart att blanda ihop enligt instruktionerna och efteråt ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på massor sätt och vis. Du har ju full kontroll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste tänka på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får börja om från början. Det kan alltså vara smart att ha flera slush muggar så att man kan bjuda vänner och familj på slush utan att ha en verklig slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att fungera. Vet man inte detta och lägger slushmuggen ner under infrysningen kan man ana att muggen ej fungerar.

Så läckert med bitar av frukt i samt andra innovationer

När du väl blir bättre på att mixa egna drycker med slush mugg så kommer du att fatta att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns intet som hindrar att man lägger till ingredienser som till exempel små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna dricka slushen med sugrör. Ifall man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det ej kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ned till rätt konsistens innan man blandar ihop med vatten och koncentrat.

Konsistensen är angelägen och det är därför som många föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra kopp som är till för att skapa den finfördelade isen så kan man få samma verkning samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det enbart blir en mugg men det här kan likaså ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man dricka is-drinkar året om eller är detta en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man förstås tillverka slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att detta är en dryck som gör sig bäst under sommaren. recept på slush. Det är ju då som det blir så hett att man behöver något iskallt och läskande för att fortsatt kunna fundera på normalt vis.